Home » De stem heeft een mededeling voor de finalisten: morgen is de finale van een jaar van je leven

De stem heeft een mededeling voor de finalisten: morgen is de finale van een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Mirthe zijn de finalisten van een jaar van je leven bekend. Dit zijn Isaac en Sasha. De twee hebben na de laatste eliminatieopdracht een rustige dag en avond. Ze eten wat, ruimen de loods op en zitten lange tijd te kletsen over de finale. Hoe zou het zijn als hun familie en vrienden in de loods mogen? Ze willen graag meer informatie over wat er nog komen gaat. Maar helaas zit dat er niet in. Later wordt het bed van Mirthe in de sluis gezet. Ook de bedden van Bern en Wendy gaan weg. Buiten is regelmatig nog wat te horen, Mirthe is vertrokken en daar ziet ze haar familie weer. Dat roept de nodige luide emoties op.

Sasha gaat in de avond even naar het kantoor. Eerder had ze een mail naar de productie gestuurd met de vraag of ze nog een bioscoop avond mochten. En ze heeft een leuke reactie terug die ze met Isaac deelt. Het is akkoord en we krijgen hem cadeau roept ze blij. Wauw zegt Isaac verbaasd, niet? Jawel zegt Sasha blij, het start om 20:00 uur. Deze krijgen jullie cadeau en hoeven jullie niet te betalen. Nice zegt Isaac blij en Sasha vindt het echt leuk. De twee bouwen de loods een beetje om, zetten de banken klaar. Isaac laat weten dat hij dat echt niet verwacht had. Ze blijven je hier verbazen. Na het douchen pakken ze wat lekkers erbij met een frisje. En dan start de film. Het is een lange film en na de film ruimen de finalisten op en gaan lekker slapen.

Inmiddels is weer een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. De ochtend start rustig en dan laat de stem weten dat ze binnen 1 minuut moeten verzamelen voor het spel scherm. De stem neemt vervolgens het woord. Morgen is de grote finale van een jaar van je leven. Een van jullie gaat dan naar huis met die gigantische prijzenpot! Buiten in de sluis staan alvast jullie koffers klaar zodat jullie je voor kunnen bereiden op een terugkeer naar de echte wereld. Geniet van jullie laatste dag in de loods!

Isaac en Sasha reageren enthousiast. Spannend en leuk zegt Sasha, nu komt ie binnen zegt Isaac. De twee geven elkaar een knuffel. Dit had ik nodig gaat Isaac verder. De twee lopen daarna richting de sluis en pakken hun koffers. Sasha vindt het apart dat ze er nu staan. De laatste twee zegt ze blij. Of de finale ook op de livestream te zien zal zijn is nog niet duidelijk, afwachten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.8]

Laat een reactie achter