Home » De deelnemers gaan los als ze boodschappen krijgen: alcohol zoenen en aangeschoten

De deelnemers gaan los als ze boodschappen krijgen: alcohol zoenen en aangeschoten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben afgelopen avond lang moeten wachten op hun aan 700 euro persoonlijke boodschappen. Rond 22:00 uur komen eindelijk de lang verwachte boodschappen binnen. Alles wordt in de loods gezet waarna het uitdelen begint. Maar daar gaat het al grotendeels fout. De bedoeling was dat per kamer er steeds twee personen naar Wanda en Isaac zouden komen om het overzichtelijk te houden. Dat is niet gebeurd tot grote ergernis van Wanda. Ze vindt het net een stel 6 jarige kleuters. Doordat er geen overzicht was hebben enkele bewoners niet hun bestelde producten ontvangen en een deel is ook nog niet geleverd. Martin de manager houdt zich wat afzijdig. Maar hier gaat nog over vergaderd worden later vandaag. Verder hebben Marciano en Kim een kort gesprek, Marciano vertelt haar dat Mexx waarschijnlijk gekozen zal worden als er een eliminatieopdracht is. Kim schrikt maar laat weten niks te vertellen aan haar. Maar hoopt wel dat als Mexx wint ze Jeffrey naar huis stuurt.

Dat de boodschappen zijn gearriveerd wordt flink gevierd. Er wordt alcohol gedronken, gerookt, gesnoept en gegeten. De deelnemers nemen het ervan en genieten volop. Ze gaan in de hottub en top diep in de nacht zijn ze wakker. Uiteindelijk ligt Kim bij Marciano in bed, is Babette zichtbaar aangeschoten en wordt zelfs emotioneel alles is volgens haar nep. Berend ontfermt zich over haar. Later maakt hij de bende schoon, doet de afwas en gaat aan de slag met een stofzuiger. Kim komt uit bed en zegt dat hij lekker moet gaan slapen. Hoezo reageert Berend, ik heb corvee. He vraagt Kim verbaasd en Berend zegt kamer 2. Ik fix het hier wel eventjes, dan hebben de kaboutertjes het gedaan en niemand weet wie hier vanavond was. Rond 5:15 gaat hij naar zijn bed.

Inmiddels worden sommige deelnemers wakker. Erik was als eerste wakker. Sasha en Zoë hebben het over afgelopen avond. Volgens Sasha is alle wijn al op… Zoë vertelt daarna dat Wendy erg dronken was. Ze heeft haar tieten bij Nadir in zijn gezicht geduwd en zoende haar tieten. Ik ben maar weggegaan. Hij hoeft niet te verwachten dat ik leuk bij hem ga zitten voegt Zoë eraan toe. Die zoen, I don’t care maar het gaat wel om de buitenwereld. Hij zegt we moeten een show neerzetten. Ik geniet. Volgens Sasha is het dan wel duidelijk, hij heeft een andere visie en het gaat niet werken. Zoë is het daarmee eens. Ik ben benieuwd wat de rest gaat zeggen… Erik ziet het als een potentiële gele kaart. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter