Home » Sasha vindt deze rumoerige dag geweldig, iedereen is volgens haar klaar met Jeffrey

Sasha vindt deze rumoerige dag geweldig, iedereen is volgens haar klaar met Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is vandaag een vrij onrustig in de loods. Dit komt door een nachtelijk feestje waarbij bier genuttigd is wat van de groep zou zijn. De sfeer werd hierdoor flink beïnvloed. Zo werd Zoë erg pissig en onderling wordt er lang gesproken over deze gebeurtenis. Zo ook tussen Bern en Sasha.

Dit soort dagen, ik hou ervan zegt Sasha. Je straalt het uit antwoordt Bern, je steekt me ermee aan dat vind ik fijn. Zo kan ik het makkelijker langs mij heen laten gaan. Geloof me iemand (Jeffrey) heeft zichzelf niet alleen in zijn voet geschoten maar zijn hele been merkt Sasha op. I love it. Het is gewoon geweldig. Ik hoop dat de uitwerking ook geweldig is. Ik hoop het ook antwoordt Bern. We gaan het zien. Hij kan het ook nergens vinden gaat Sasha verder, behalve bij Moraima. Maar die weerhoud zich van de situatie. Voor de rest is hij zoekende, niemand die contact met hem legt. Hij weet dat hij deels onderwerp van gesprek is maar grotendeels gaat het niet over hem. We moeten hem het gevoel geven dat het over hem gaat en er geen controle over heeft. Daar ga ik goed op. En dan zit hij heel alleen hier, niemand die contact maakt. Dan gaat hij naar boven waar Marciano zit te draaien, hij heeft daar ook geen zin in en is er klaar mee. Dan denk ik you did it yourself. Hij had het goed kunnen hebben, echt goed kunnen hebben.

Daarna vertelt Sasha over het gesprek met Zoë. Ze heeft geadviseerd vriendschap en het spel los te zien van elkaar. Ga op je eigen gevoel af dan worden het geen 4 lange maanden. Voor haar gevoel was het dat zij er ook op aangekeken werd. Ik vind het verdrietig voor haar. Ze heeft al een beetje het gevoel dat ze alleen is. En ik heb gezegd dat ze echt niet alleen is. Ergens moet je toch doorhebben hoe diep je kuil nu is merkt Bern dan op. Dat is het hier zegt Sasha, het kan heel diep zijn en het andere moment sta je zelf bovenaan de kuil hoe iemand anders het graaft. Het verwatert misschien wel weer zegt Bern. Het kan nog lang duren. Sasha denkt daar anders over, dit gaat nog wel een staartje krijgen. Geld geeft mensen bepaalde macht zegt Bern dan. Het was haar bier niet zegt Sasha zachtjes, ze probeert het nu recht te trekken. Dat is nu het verhaal. Ohh zegt Bern en Sasha benadrukt dat ze het tussen hun moet houden. Dat weet ik 1000 procent zeker. Lelijk antwoordt Bern en volgens Sasha geeft dat het sneaky niveau aan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]

Laat een reactie achter