Home » Er is bier gedronken door een paar deelnemers, Zoë is pislink en gooit met een schaaltje

Er is bier gedronken door een paar deelnemers, Zoë is pislink en gooit met een schaaltje

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht hebben enkele deelnemers bier gedronken. Onder andere door Babette, Jeffrey, Janet, Rupert, Imaddidin en Wendy. Op deze nieuwe dag is daar wat onenigheid over ontstaan. Het bier was namelijk voor vanavond omdat het dan vrijmibo is. Er zou 1.5 krat opgedronken zijn. Ook is er in kommetjes geschreven met watervaste stift. Zoë komt erachter dat er in de kommetjes geschreven is. Dit is toch een grap lacht Babette. Dan ben je echt ziek merkt Zoë boos op. Babette vindt dat Zoë even normaal moet doen, ik zeg het niet tegen jou maar tegen mijzelf. Zeg het lekker tegen hem, ik ben net wakker. Ik kan het gewoon niet hebben zegt Zoë, ik vind het bizar. Vorige week ziet ie te janken dat ie naar huis wil en nu gaat hij dit doen. Hij speelt theater met iedereen ook met ons. Waarom moet het allemaal weer op? Omdat we een feestje hadden antwoordt Babette. En volgens Zoë hadden ze het ook in de loods kunnen zetten. Ik zeg het niet voor mij, ik zeg het voor jullie. Deze man wil weer aandacht. Babette benadrukt dat ze daar niks mee te maken heeft. Ik word er moe van er wordt veel gepakt. Babette zegt dat ze zelf ook bier heeft gepakt en verstopt heeft. Dat was op vrijmibo zegt Zoë. Babette vindt dat ze meet met 2 maten. Babette besluit uit de situatie te gaan. En Zoë gooit van kwaadheid een schaaltje kapot.

Babette gaat vervolgens naar Wendy en vertelt dat er mensen boos zijn. En voegt eraan toe dat ze van haar geld maar bier moet gaan bestellen. Maak maar een toren tot aan het plafond. En ze verteld daarna wat Zoë allemaal tegen haar zei. Ze zei onder andere drinken om te drinken. Volgens Wendy doet ze dat juist zelf. Moraima komt vervolgens de kamer in en Babette vraagt wat het probleem nou is. We hebben het toch niet gedaan om andere mensen te straffen? Het was voor vanavond. Jeffrey vraagt of ze zich druk maakt omdat ze vanavond niks zou hebben. Nee zegt Moraima, ik heb niks gezegd. Ik heb alleen gezegd dat het niet leuk is.

In de loods wordt er ook over gesproken. Onder andere Mirthe, Kenzy en Marciano praten over de gebeurtenis. Volgens Moraima waren ze tot heel laat op. Kenzy vindt het asociaal en Mirthe zegt dat Babette het wel terugkoopt voor de groep. Maar dat is achteraf. Voor mij hoeft ze niets te kopen benadrukt Marciano. Mensen hier hebben een alcohol probleem merkt Kenzy op. Wendy is gaan kijken en het blijkt om 1 krat en 3 flesjes te gaan. En er komt niemand naar mij toe dat mensen er iets van vinden. Ga eerst vragen hoe of wat. Babette zegt dat het rondgaat en dat mensen het niet leuk vinden. Jeffrey vindt dat mensen hun mond maar open moeten trekken als er iets is. Als je wat te zeiken hebt komt je naar mij toe. En anders druk je op mijn f*cking kop tijdens de eliminatie. Dan zorg ik zelf dat je f*cking naar huis kan!

Moraima gaat daarna met Jeffrey het gesprek aan. Volgens Jeffrey denkt iedereen aan zichzelf. Het bier is gekocht van eigen geld maar iedereen denkt aan zichzelf. Ik snap het wel antwoordt Moraima. Maar als het van eigen geld is moet je dat zeggen. Niemand weet dat. Het is hier ieder voor zijn eigen. Dat is vanaf dag één hier benadrukt Jeffrey. Iedereen is hier altijd maar boos.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

3 Reacties

Sara 21 april 2023 - 11:56

Dat is rode kaart! Ze moet het spel verlaten!! Zij mag hier niet mee wegkomen

Beantwoord
Rolanda 23 april 2023 - 10:34

Lekker gezellig. In de loods. Bah. Afschuwelijk

Beantwoord
Bosch 23 april 2023 - 16:09

Ben benieuwd of ze een gele kaart krijgt ,voor het gooien met een kommetje .Of mag dat wel ?

Beantwoord

Laat een reactie achter