Home » Mexx en Martin douchen samen en dat zorgt voor de nodige praat

Mexx en Martin douchen samen en dat zorgt voor de nodige praat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een rustige avond gehad, er werd een spel gespeeld in “gesloten” slaapkamer vier. Verder zien we wat later Mexx en Martin samen douchen. En dat zorgt voor de nodige praat in de loods.

Mexx en Martin zitten buiten te praten. De twee praten over de deelnemers die het allemaal over hun gezamenlijk douche moment hebben. Wat vindt je er zelf van vraagt Martin. Mexx antwoordt je leeft hier, dit is je leven. Toen met Tommy, als ik dan kus voelt dat goed. Hij gaat weg, super erg omdat dat een goede vriend was. Er was vijf weken niets en toen zijn we naar elkaar toe gegroeid, de buitenwereld heeft ook gezien van oh dat is iets moois. Ik weet niet wat ik ervan vindt, ik vind het wel irritant dat ze (Kim) elke keer wat zegt. Martin benadrukt dat ze haar gewoon wil behoeden voor pijn. Ik vind het ook lief gaat Mexx verder. Maar mensen zijn anders. Ik snap dat ze het goed bedoeld en zegt je komt raar over. Het is niet alleen dat ik iets doe, jij doet het ook. In de douche hebben we elkaar niet eens aangeraakt! Ik liep daarna de slaapkamer in bij Kim D en Wendy en zei jongens voor jullie gaan oordelen er is niets gebeurt. Hij heeft me niet eens aangeraakt. Het is ook net wat ze laten zien, dat klopt ook. Martin laat weten dat hij er ook over nagedacht heeft zeker na het gesprek wat hij met Marciano en Kim gehad heeft. Daarom heb ik ook een gesprek met je gehad daarna om te kijken hoe je je erin voelt. En ik zou liegen als ik dat zou zeggen niets voor je te voelen. Ik voel wel wat voor je. Mexx vertelt daarna dat bijna iedereen het leuk vindt maar dan komt er één iemand die in mijn hart zit zeggen kijk uit hoe je overkomt. Dat ik achter jou aanloop en dat trek ik mezelf aan. Wat moet ik ermee doen? Ik weet het niet. Ik blijf gewoon mijzelf. Martin antwoordt het wel te snappen, ze deed het zelf ook extreem erg bij Marciano toen der tijd. En dat doet ze nog steeds. Dat zei ik ook al zegt Mexx, toen zei ze wij komen ervoor uit. Marciano doet dat nooit, hij zegt er nooit iets over. Martin vraagt daarna of ze het gevoel heeft dat hij haar niet goed behandeld. Nee laat Mexx weten, als ik dat vindt dan zeg ik dat gewoon. Je geeft ook niet zomaar je beste vriendin een kus op de mond. Je groeit gewoon naar elkaar toe merkt Martin op. Mexx denkt dat Kim zo reageert omdat hij dingen vertelt zoals dat hij haar niks zou vinden. Martin antwoordt dat hij haar precies hetzelfde heeft verteld. Mexx vindt het voornamelijk irritant dat er van alles besproken wordt waar ze niet bij is. Dat vind ik echt schijnheilig en dat moet je echt niet bij mij doen. Ze denkt soms dingen en dan denk ik ah niet meteen zo boos worden. Daarna gaat het nog even over het douchen, Martin vertelt dat hij het juist grappig vond en daarom iedereen erbij betrok die erbij stond. Wat gaan ze dan nog zeggen? Ze stonden erbij toch? Mexx vindt dat Martin niet meer zo snel boos moet doen, als ik dan weer lief doe lijkt het alsof ik achter je aanloop en we moeten zorgen dat dat niet meer gebeurt. Ik wil niet dat iedereen het erover heeft. Ik trek het me gewoon aan hoe het hier overkomt, volgens Martin moet ze zich dat juist niet aantrekken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter