Home » Marciano en Kim willen dat Martin wat afstand neemt van Mexx

Marciano en Kim willen dat Martin wat afstand neemt van Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim, Marciano en Martin hebben een kort gesprek in de slaapkamer over Mexx. Martin en Mexx hebben sinds hun zoen een band met hechtere band met elkaar alleen zijn Marciano en Kim bang dat Martin Mexx pijn gaat doen.

Kim denkt omdat Mexx er niet goed mee om kan gaan Martin niet de affectie met haar moet hebben. Je kunt dan beter met een Babette of een Mirthe knuffelen dan Mexx. Voor Mexx is het daarin gewoon te dubbel. Marciano voegt eraan toe dat hij daarom ook zegt wat Martin hiermee wil doen. Je had beter kunnen zeggen ik kap ermee. Want als het puur om affectie gaat kan dat ook met een Babette en een Mirthe. Kim is het daarmee eens en Marciano benadrukt dat hij Mexx gewoon moet loslaten. Dan ben jij nu de oude en de wijze en ga jij tegen haar zeggen ik zie dat het niet werkt. Volgens Martin kan affectie verschillende vormen en maten hebben. Dat kan je ook met iemand anders hebben antwoordt Marciano. Als jij gewoon behoefte hebt aan dat moet je het niet bij haar zoeken omdat zij daarvoor gevoelig is. Gewoon kaarten, leuke dingen, een broer zus relatie maar ga haar niet meer kriebels geven dan nodig is. Ze kan er niets mee benadrukt hij. Volgens Kim raakt ze er ook van in de war, dat merk je ook aan haar. Jij kan het tackelen en zij niet voegt Marciano eraan toe. Martin denkt dat ze nog wat missen. Je kunt bepaalde dingen ook casual houden, zij vond dat oke. Dat zegt ze omdat ze geen ander antwoordt weet te zeggen reageert Kim. Dat is hetzelfde dat ze zegt dat ze je niet leuk zou vinden gaat Marciano verder. Je ziet aan alles dat ze je leuk vindt. Je moet haar niet teveel in de liefde voeden zegt Kim, zo voelt ze het namelijk wel. Ook met de genegenheid van samen op bed knuffelen en weet ik het allemaal. Martin beloofd dat hij nog een keer met haar gaat praten. Zij vind mij leuker dan ik haar benadrukt hij.  Jij zegt bij voorbaat al dat het niets gaat worden en bij haar gaat het alleen maar meer groeien zegt Marciano. Dan ga je haar op een gegeven moment zoveel pijn doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter