Home » Mexx en Martin zoenen elkaar en de deelnemers hebben een halloween avond

Mexx en Martin zoenen elkaar en de deelnemers hebben een halloween avond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het halloween feest in een jaar van je leven. De deelnemers waren verkleed  en de avond begon met een escaperoom. Wanda nam het woord om te vertellen ze moeten allemaal opdracht doen met als thema halloween. Dit doen ze in verschillende groepjes. Daarna ging de muziek aan en was het tijd voor een feestje. Uiteraard met de nodige drankjes. De deelnemers mogen tot ongeveer 22:30 genieten van muziek.

Maar er is meer gebeurd, zo hebben Martin en Mexx het gezellig gehad. De twee hebben namelijk gezoend. Wanda heeft dit ook gezien en vertelt aan Zoë dat de twee gezoend hebben, voor haar neus. Heel veel mensen hebben het gezien benadrukt ze. Ondertussen zitten Mexx en Martin op de slaapkamer. Ze doen een kaart spelletje. Af en toe trekt Martin haar naar hem toe en de twee zoenen elkaar. Afgelopen nacht hebben de twee de nacht ook samen doorgebracht. Inmiddels is de nieuwe dag weer begonnen en worden de deelnemers langzaamaan wakker. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter