Home » De deelnemers maken zich klaar voor een halloween feest, er is een prijs te winnen!

De deelnemers maken zich klaar voor een halloween feest, er is een prijs te winnen!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben eerder een halloween feestje gewonnen. Inmiddels hebben de deelnemers de spullen hiervoor ontvangen. Ze hebben onder andere kostuums en attributen ontvangen om zich griezelig aan te kunnen kleden. Bern roept de deelnemers bij elkaar en vertelt wat de bedoeling is. Er zal een loting zijn van volgorde om kleding te kunnen kiezen. Dit is ook zo voor de attributen voor de kostuums. De kostuums moeten terug dus er moet zuinig mee om worden gegaan. Ook is er een leuke toevoeging gaat Bern verder. Er valt namelijk iets te winnen, dit is niet door ons geregeld maar door andere mensen. Je kunt een mooie prijs winnen, wat het is weet ik niet. De prijs is voor de engste of best verkleedde persoon van de avond. Op het einde van de avond gaan we stemmen op de persoon die wij het engst of mooist verkleed is. Diegene ontvangt maandag van buitenaf een prijs. De rest van de groep van de deelnemers klapt enthousiast en dan is het tijd voor de loting. Niet veel later zien we al wat verkleedde mensen in de loods rondlopen. Ook wordt alles in gereedheid gebracht voor vanavond. De loods en tuin wordt versierd. Vanavond is er ook muziek, en uiteraard zijn er ook wat drankjes. Het feest is van 20:30 tot ongeveer 22:30 uur. Het beloofd een leuke avond te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter