Home » Rupert is niet gediend van de kritiek die Marciano gaf tijdens de week evaluatie

Rupert is niet gediend van de kritiek die Marciano gaf tijdens de week evaluatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een week evaluatie gehad. Marciano had toen enige kritiek op het eten. Hij hoopte dat nu ze geld verdiend hebben het een stuk beter wordt. Afgelopen avond hadden Marciano en Rupert het er nog eens buiten over. Rupert leek niet zo blij met de kritiek…

Ik wil niet kijken naar wat er is geweest, ik zeg alleen ik wil gewoon beter eten, klaar zegt Marciano. Jij kookt niet alleen maar je maakt samen met die mensen een keuze. Ik vraag alleen beter eten. Als je dat ervaart als voor de bus gooien, jij bent manager. Rupert laat weten dat hij het onnodig vindt in een team. Jij bent manager benadrukt Marciano. Ik moet jou ook dingen vragen. Ik doe het niet omdat jij in mijn team zit, ik vraag het jou omdat jij daar staat. Rupert legt uit dat ze 2 weken lang hebben kunnen eten en hebben gerekt. We zitten niet hier in een resort. Het voelt voor mij als voor de bus gooien. Ik ben gewoon straigt zegt Marciano. Jij bent manager, mensen hebben mij ook dingen gevraagd. Dat is wat je moet kunnen dragen. Het is positieve kritiek. Marciano had liever eerst een waarschuwing willen hebben dat hij dit ging zeggen. Het kwam nu een beetje schuin uit de bocht. Dat is wie ik ben, ik spreek het uit antwoordt Marciano. Rupert zegt nog een keer dat hij graag een waarschuwing had gehad, dan had ik kunnen zeggen hoe het zit. Marciano zegt dat als hij goed geluisterd heeft hij dat ook gedaan heeft. Ik vroeg steeds wat eten we? Ik zeg gewoon wat op mijn hart zit, ik hoef met niemand achteraf gesprekken te hebben, ik praat gewoon zo. Jij bent nu diegene met wie ik moet praten. Rupert wil liever dat hij eerst naar hem toe komt, dat vind ik fijner voegt hij eraan toe. Dan zal ik het zo doen maar onthou wie ik ben antwoordt Marciano. Rupert benadrukt dat hij het niet erg vindt maar van mij naar jou komend vind ik dat fijner. Ik ga geen toneel spelen benadrukt Marciano. Ik wil je niet steken, ik wil gewoon wat melden.

Isaac snapt Rupert wel, ik zou in deze situatie die wij zitten zou ik het niet zo doen. Je bevredigd anderen daarmee. Ik was naar hem gelopen en persoonlijk tegen hem gezegd. Ik snap dat je eerlijk bent. Ik heb niks met die mensen te maken benadrukt Marciano. Maar volgens Isaac voelt het op dat moment wel zo. Dat snap ik antwoordt Marciano maar ik kijk naar mijzelf en niet naar hem. Het was goed bedoeld zegt Rupert maar dat voelde wel zo. Ik kan wel dingen incasseren. Marciano verzekert dat het niks tegen hem was. Maar ik heb wel mijn eigen mening. Ik neem geen blad voor mij mond.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter