Home » Rupert roept de groep bij elkaar voor de week evaluatie

Rupert roept de groep bij elkaar voor de week evaluatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor de week evaluatie. De groep ging bij de openhaard zitten om wat zaken te bespreken.

Rupert we hebben vandaag een vrijmibo extra light. We hebben een bewogen week gehad, Martin heeft ons verlaten. Dat was onverwachts en niemand wil zo het programma verlaten. We wensen hem veel succes. Verder heb ik nog een paar dingen. De Dj booth is niet om muziek te luisteren puur om te oefenen. Bij sporten moeten zender banden gedragen worden. De augurken gaan we nog bestellen om te oefenen. Om te bekijken of we dat kunnen behalen. We hebben 680 euro verdient. Ik doe meestal 20 procent aan drinken bestellen. Er is een fles limonade besteld voor iedereen, cola, melk,  bier en wijn. Morgen hebben we club fresh. De stellingen zijn geplaatst, die kunnen we morgen afhandelen. Eunice vertelt dat de augurken record gedaan zal worden op de 22e maart. Voor de volgende maand wordt het de hoelahoep in de plank houding. Rupert verteld dat de boodschappen morgen (vandaag dus) in de avond binnen komen.

Daarna is het tijd voor de rondvraag. Bern bedankt iedereen voor de tafel die gebruikt kan worden voor het spelen van een spel. De cabaret avond wordt verplaatst. Kenzy vertelt dat er een evenement aan komt, de sterkste mens. Dat is op 12 april. Er is een mannen en vrouwen categorie. Zie het als een leuke sport middag. Eunice zegt dat er veel gebeurd is door informatie van buitenaf en vertrek van Martin. Het is mooi om te zien dat we sportief blijven. Imadiddin zegt dat de dj workshop uitgesteld is door de verdienopdracht. Zondag om 16:00 uur is nu weer een workshop. Erik stelt voor om de grote douchekop te gaan gebruiken, de kleine douchekop werd volgens afspraak alleen maar gebruikt. De groep lacht, niet iedereen hield zich eraan. De grote douchekop mag weer gebruikt worden. Marciano zegt dat er nu 6 dagen eten is. Ik waardeer elke aanpak van iedere manager. Mijn voeding is voor mij belangrijk. Ik hoop wel dat ik beter ga eten. Ik hoop het ook antwoordt Rupert. We hadden weinig geld, nu hebben we hoger budget. Isaac zegt dat de coffee corner en de kas een zooitje is. Probeer het schoon te houden. En daarmee zit de week evaluatie erop. De muziek gaat aan en de vrijmibo gaat van start!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter