Home » Marciano en Kenzy dragen twee stellingen voor aan de groep

Marciano en Kenzy dragen twee stellingen voor aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De rest van de dag en het begin van de avond verloopt rustig in een jaar van je leven. De deelnemers hebben niet veel eten en moeten het vanavond doen met ene soepje. Gelukkig is er vandaag wel geld verdient dus er kan weer besteld worden. Tijdens het avondeten worden er wat stellingen voorgedragen die morgen behandeld worden. Zo kan iedereen 24 uur nadenken of ze tegen of voor stemmen.

Kenzy vertelt dat haar doel is om wiskunde en natuurkunde bij te spijkeren. Ze heeft nu geen oefenopgave. Ik heb nagevraagd wat het zou kosten om een wiskunde B met opgaven aan te schaffen en ik zou een tweedehands natuurkunde boek en een binas. Ik heb gevraagd of het zoveel mogelijk tweedehands kon, de kosten zijn 132,70 euro. En daar komt nog een rekenmachine en nog een boek bij. Dan kost het 250 euro bij elkaar. 

Marciano heeft ook nog een stelling. Het gaat over de fotoshoot, ik had iedereen al gesproken. De prijzen zijn gewijzigd. De fotoshoot blijft staan voor 250 euro. Alleen als we een kalender willen en minimaal 7 personen hebben die daar interesse in hebben krijgen 2e 35% korting. Als iedereen dat wilt komen we uit op 551 euro. Het fotoboek daar moeten minimaal 10 mensen bestellen dan krijgen we ook korting. Dan komen we uit op 22,75 per persoon. Als we dat willen is dat 477 euro voor het fotoboek. Er is standaard papier of hoogglans, hoogglans kost 0,4 cent. Dan zouden we op 1764 euro uit komen. Gaan deze stelling er doorheen komen? En wat gaat er deze avond nog gebeuren? We komen er uiteraard op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter