Home » De deelnemers gaan de hoogte in met een verdienopdracht

De deelnemers gaan de hoogte in met een verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in een jaar  van je leven! De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar op wat komen gaat. Als ze weer terug de loods in mogen staat er een groot opblaasbaar gevaarte.

De stem neemt het woord: Beste deelnemers, jullie gaan de hoogte in! Voor jullie staat een 6 meter hoge twist ladder. Die alleen aan de boven en aan de onderkant bevestigd is. Alle deelnemers die via deze touwladder de klok weten te luiden verdienen geld voor de huishoudpot. Tijdens deze klim mag je alleen de ladder vasthouden. En deze mag alleen op sokken of blote voeten worden betreden. Jullie krijgen nu 60 minuten de tijd om te oefenen.

De deelnemers gaan vervolgens op beide ladders oefenen. Het lijkt makkelijker dan dat het is. Na één uur zit de oefentijd erop en neemt de stem weer het woord. Elke deelnemer krijgt 40 seconden de tijd om de klok te luiden. Lukt jou dit dan verdien je 40 euro voor de huishoudpot. Maar lukt je dit niet dan moet je wel minimaal tot de rode trede zijn geklommen. Want anders wordt er 20 euro in mindering gebracht. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Een voor een gaan de deelnemers de touwladder op. Uiteindelijk weten de deelnemers 680 euro bij elkaar te verdienen! Er wordt enthousiast op gereageerd. Goed gedaan jongens roept manager Rupert. En daarmee zit de verdienopdracht erop. De groep kan weer eten inkopen, er is immers niet veel meer…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter