Home » Marciano wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven

Marciano wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tijd voor de managersverkiezing! De deelnemers moeten bij het spelscherm gaan staan waar de aspirant managers Wendy, Marciano en Kenzy nog een speech mogen houden voordat het stemmen echt begint.

Isaac neemt eerst nog even het woord, maand december was een bijzondere maand. Een feestmaand. Ik kan mij nog herinneren dat ik een quote had “Met minimale inspanning, maximaal resultaat”. Ik denk dat het is geworden met de minimale boodschappen maximale resultaat. Zo heb ik het een maand lang ervaren. Als je me vraagt naar het hoogtepunt is dat het paal hangen. We hebben gestreden met zijn allen voor het maximale. Daar voelde ik echt een team en ik dacht zo kan het dus ook. Ook het nieuwjaar en het vuurwerk afsteken was voor mij een hoogtepunt. Maar het is ook een maand geworden voor mij hoe managers zich moesten manoeuvreren. Ik heb het nu zelf gedaan en het is soms best eenzaam om boven te zitten. Het voelde alsof ik jullie avontuur moest beleven en ik mijzelf weg moest cijferen. Ik denk ook dat als je daar zit echt het verschil ziet. Ik denk dat wij hier maar 60 procent zien wat er daadwerkelijk gebeurt en gedaan moet worden. Toch vind ik het mooi om te zien hoe jullie overal aan denken en ermee omgaan. Ik vind een ding mooi wat ik ervaren heb, we zijn divers. Dat gaat altijd zo blijven. Ik heb het super ervaren, de nieuwe manager mag het gaan doen. Hierna zijn er nog maar 6 managers die zich verkiesbaar kunnen stellen. Over 2 maanden zitten we hier een half jaar. Het spel is begonnen en veranderd. Maar het belangrijkste is dat we het met elkaar doen met respect voor elkaar. Ik wens de volgende manager veel succes, maak er wat moois van.

Wie wordt de nieuwe manager van de maand zegt de stem dan. Wordt het Kenzy, Marciano of Wendy? Jullie hebben je deze maand verkiesbaar gesteld en mogen nog een keer duidelijk maken waarom jullie denken een goede manager te zijn. Kenzy mag als eerste. Ze zegt dat ze met iedereen wel gesproken heeft. Ik hou het kort, de eerste twee maanden dat we hier waren voelde het meer als een vakantie voor ons. Toen zijn we gaan toe leven naar de feestdagen. Die tijd is voorbij dus we vallen nu een beetje in het gat voor we naar het einde toe gaan werken. Ik zie dit als een mooi moment om met zijn allen te werken aan persoonlijke doelstellingen. Iedereen wil graag weggaan met het gevoel dat hij of zij wat heeft geleerd of het heeft gewerkt. Sharing is caring. Het delen in elkaars droom, elkaars doelen. Een ander punt van mij is het eten. Goed eten is een goede basis voor deze loods. We zullen het ook met zijn allen moeten doen qua evenementen en daar moeten we met zijn allen naar werken. Dit is waar ik voor stond.

Marciano mag daarna, hij zegt dat hij wel op het podium gaat staan. Ik wil alle manager bedanken voor de inzichten die we nu hebben. Ik heb daar mijn lessen uitgehaald. Een ding is heel belangrijk, samen staan we sterk. We hebben geld nodig dus de opdrachten moeten goed gedaan worden. De record pogingen zijn erbij gekomen, ook daar moeten we extra aandacht aan besteden. Verder sta ik er net als Kenzy erin. Januari een nieuw begin, we hebben nog 8 maanden. Dus het wordt tijd dat we onze tijd goed gaan benutten. Stem wijs en vooral verantwoord. Misschien ga ik het worden, of Kenzy of Wendy. That’s it. Wendy is de volgende, ze zegt dat het voor haar spontaan begon. Naar boven en mezelf aanmelden. Daarna heb ik het serieus aangepakt want voor mij is het een doel om voor mensen te spreken. Dat vind ik best wel spannend eigenlijk. Ik wil graag doorpakken want ik vond afgelopen maand het heel goed gaan. Verder wil ik de records beter oppakken en meer inzet aan te geven. Maximale inzet, maximaal resultaat. Dry january doen en op het laatst een groot feest geven. Voor de rest succes!

De stem zegt daarna dat ze over 30 minuten een keuze moeten maken wie de nieuwe manager van de maand moet worden. Als het half uur voorbij is zegt de stem dat het tijd is om te gaan stemmen. Na het uitbrengen van je stem neem je weer plaats op je stip. Succes met het maken van je keuze. Kenzy, Marciano en Wendy, jullie stemmen niet. Daarna gaan de deelnemers naar voren om hun stem uit te brengen. De stem laat daarna weten dat Kenzy op nummer drie geëindigd is, op nummer twee Wendy en de winnaar is Marciano. Hij bedankt iedereen die gestemd heeft, Wendy, Kenzy helaas. Let’s go man, we gaan ervoor! De groep klapt en de stem zegt dat er voor hem een enveloppe klaarligt in de brievenbus. Hier staan alle gegevens in die hij nodig heeft voor het kantoor en de computer. Babette en Wendy hebben het over de stemverdeling. Zij (Kenzy) heeft haar plek opgegeven merkt Babette op. Dat dacht ik al. Alle stemmen van haar zijn naar hem gegaan. Nieuwe manager Marciano krijgt daarna felicitaties. Hij is voor de maand januari de manager.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Sunrise 4 januari 2023 - 13:42

Jammer had Wendy liever gezien als nieuwe manager. Ondanks haar instabiliteit soms, komt ze wel het meest recht-door-zee en oprecht over van alle deelnemers.

Beantwoord

Laat een reactie achter