Home » De laatste managers foto wordt opgehangen en de deelnemers wachten in spanning af wat er komen gaat

De laatste managers foto wordt opgehangen en de deelnemers wachten in spanning af wat er komen gaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de drie deelnemers een rustig avondje gehad. Na het eten hebben ze film gekeken en werd er nog enige tijd geoefend met het maken van vuur. Gisteren hebben ze namelijk een brief gekregen en vuurstenen om vuur te maken. Isaac gaf de dames tips hoe ze te werk moesten gaan. Mirthe ging als laatste naar bed, ze bleef nog lang door oefenen.

Inmiddels is er alweer een nieuwe dag aangebroken, de deelnemers maken zich klaar voor de nieuwe dag. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren? Ook lijken ze alvast hun spullen uit te zoeken zodat ze snel in kunnen pakken mocht dat nodig zijn. Verder heeft Isaac een fotolijst van Sasha gemaakt en wordt deze opgehangen in het managerskantoor. Onderaan de lijst staat 04.08 – The end.  Ze is immers de laatste manager in een jaar van je leven. Verder lijkt Mirthe zich vandaag niet lekker te voelen. Het komt door onder andere de spanning over hoe het nu verder gaat verlopen verteld ze aan Sasha. Ze heeft last van hoofdpijn. Ook Isaac en Sasha zijn benieuwd wat er komen gaat. Ze wachten af op wat er komen gaat en proberen zichzelf bezig te houden. Sasha besluit een muziekje te draaien. Kunnen we vandaag nog een alarm verwachten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 3.9]

Laat een reactie achter