Home » Isaac, Mirthe en Sasha krijgen een brief en vuurstenen

Isaac, Mirthe en Sasha krijgen een brief en vuurstenen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij met nog maar drie deelnemers in een jaar van je leven. Na de lunch krijgt Sasha een bericht voor de manager, in de mail staat dat er een brief klaarligt. Sasha loopt het kantoor uit en laat de rest weten dat er een brief klaarligt. Naast de brief liggen er ook vuurstenen bij. Sasha loopt de loods in en leest vervolgens de brief voor, het is een kort bericht: “Beste deelnemers, zorg dat jullie on fire zijn voor de volgende opdracht”.

Vuur maken merkt Isaac op, Mirthe reageert enthousiast nee niet waar! Die is als eens geweest met de verdienopdracht. Daarna krijgt iedereen een vuursteen zodat er vuur kan worden gemaakt. Het drietal besluit om gelijk maar even te oefenen, de vuurstenen worden verdeeld en ze gaan naar buiten. Er wordt hooi gepakt en buiten proberen ze het aan te steken. Maar zo makkelijk is het nog niet. Uiteindelijk, na veel oefenen weet Isaac als eerste vuur te krijgen. Mirthe en Sasha is het tot op heden niet gelukt. Het groepje gaat nog even door met vuur maken. Vandaag kan er immers nog flink geoefend worden want zoals de deelnemers in de brief van gisteren hoorde komt er vandaag geen opdracht dus blijft het vandaag rustig…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]

Laat een reactie achter