Home » De deelnemers moeten een menselijke toren maken om geld te verdienen

De deelnemers moeten een menselijke toren maken om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer loeit in de loods! Dat kan maar een ding betekenen, de deelnemers moeten naar hun slaapkamers en afwachten op wat er komen gaat. Wordt het een eliminatie of een verdienopdracht?

Zodra de deelnemers in de loods komen zien ze een grote ballon hangen hoog in de lucht. Deze ballon is gevuld met geld. De stem neemt vervolgens het woord: beste deelnemers, zoals jullie zien hangt er een ballon met geld in de lucht. Het is de bedoeling dat jullie deze ballon lek prikken met een naald die ernaast hangt. Om de ballon te bereiken moeten jullie een menselijke toren bouwen. Dit mogen jullie doen met zoveel deelnemers als jullie zelf willen. Maar jullie mogen geen extra hulpmiddelen gebruiken. Jullie krijgen zo dadelijk zestig minuten de tijd om een gameplan te maken en te oefenen. Vervolgens krijgen jullie nog tien minuten de tijd om de opdracht uit te voeren. Jullie oefentijd gaat in zodra de zoemer gaat.

Daarna overleggen de deelnemers de beste tactiek en wie waar moet staan. Er wordt besloten dat Jasper bovenaan gaat staan. Verder is Zoë boos omdat ze niet mee mag doen. Ze barst in huilen uit. Ik mag nooit een opdracht doen. Natuurlijk mag dat wel zegt Gert-Jan met enige irritatie. Laat jezelf zien, je gaat altijd achteraan staan. Uiteindelijk komt Marciano erbij en Zoë legt het nog eens uit. Ze werd weggetrokken en ze zou te zwaar zijn voor de opdracht. Ik vind het vervelend dat het altijd dezelfde zijn. Waarom zit ik in de spelshow terwijl ik niks mag doen? Marciano snapt het maar hij snapt de rest ook. Eerlijk is eerlijk eerdere prestaties worden altijd meegenomen. Bij andere proeven waar het op kracht uitkwam heb je altijd het tegendeel bewezen. Men gaat voor save, en we gaan niet proberen. We willen gewoon presteren. De volgende keer moeten we misschien tot tien tellen en andere mensen de kans geven maar dat is wel afhankelijk van de proef benadrukt hij.

Daarna is het tijd voor het echte werk, de oefentijd zit erop. Jullie oefentijd zit erop zegt de stem dan. Als het lukt om de ballon kapot te prikken dan verdienen jullie 500 euro voor de huishoudpot. Jullie tijd gaat in zodra de zoemer gaat. Doe  voorzichtig en heel veel succes! De zoemer gaat en de deelnemers gaan aan de slag. Binnen no time hebben ze een menselijke toren gebouwd. Jasper klimt als laatste naar boven en prikt de ballon door. De deelnemers hebben dus 500 euro verdiend! Marciano merkt op dat het minder dan één minuut was, we hadden tien minuten, applausje voor jezelf! De deelnemer zijn weer wat rijker.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter