Home » Wendy weet niet wat ze met zichzelf aan moet en Zoë is jarig

Wendy weet niet wat ze met zichzelf aan moet en Zoë is jarig

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zijn enkele deelnemers druk bezig geweest met de groepsopdracht. Ze moeten een stellage bouwen en dat is aardig gelukt. Verder zit Wendy nog altijd niet goed in haar vel nadat ze woedend is geworden over de roddels die over haar door de loods gaan. Afgelopen avond zat ze dan ook te huilen bij Madeleine, Esther en Erik. We zitten hier zo op elkaar, we doen niet anders dan op elkaar te letten zegt Madeleine tegen huilende Wendy. Maar ik ben altijd de l*l reageert Wendy. Volgens Madeleine valt ze gewoon op. Wendy vertelt dat er ook mensen van alles tegen haar zeggen, ik flap het eruit en dan ben ik de l*l. Volgens Madeleine is dat haar karakter, je moet tot 10 leren tellen. Weet ik zegt Wendy, maar als iemand over iemand anders iets zit te zeggen kom ik voor diegene op. Misschien moet je dat niet meer doen en aan jezelf denken antwoordt Madeleine. Esther merkt op dat het nou eenmaal gebeurd is, je hebt ervan geleerd en nou ga je op een nieuwe weg verder, dan komt het wel goed. Je moet jezelf nu weer oppeppen. Wendy vraagt zich af of ze nou zichzelf wel moet zijn of wie ze dan moet zijn, de een zegt dit en de ander dat. Jezelf blijven reageert Madeleine, alleen niet iedereen kan daar tegen. Ik weet niet eens meer wie ik moet zijn zegt Wendy huilend. Volgens Erik moet ze niet anders gaan doen omdat mensen haar in een andere hoek willen duwen. Dat eruit flappen, probeer dat op een andere manier te bewandelen adviseert Esther. Zie het niet als falen, ga gewoon verder. Wees lief voor jezelf. Ik vind het gewoon irritant snikt Wendy. Erik merkt op dat er ook mensen zijn die zwakke punten proberen uit te buiten.

Verder is Zoë jarig, ze is 22 jaar geworden. Afgelopen avond werd er door de deelnemers die nog wakker waren gezongen voor haar. Inmiddels is iedereen wakker, Zoë ontvangt nog verschillende felicitaties. Er is al ontbeten en het is afwachten wat er vandaag gaat gebeuren in een jaar van je leven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter