Home » Isaac heeft het plan om met Marciano te praten, hij moet haar met respect behandelen

Isaac heeft het plan om met Marciano te praten, hij moet haar met respect behandelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ,na de oscar uitreiking had Isaac een gesprek met Martin en Mexx over Marciano. Marciano negeert Mexx de laatste tijd en nadat Martin hem hier boos op aansprak lijkt hij niet van gedachten verandert. Isaac wil dat oplossen.

Isaac vertelt aan Mexx dat hij met Marciano gaat praten. Dit moet gewoon stoppen voegt hij eraan toe. Je bent part of us. En we nemen je mee en we gaan er gewoon een top tijd hiervan maken. Jullie moeten gaan praten, dit is een feit. Jullie moeten zitten en praten. Mexx antwoordt dat ze dat niet durft, dan gaat hij schreeuwen en zeggen hou je bek. Volgens Isaac gaat dat niet gebeuren, ik zet jullie bij elkaar. Doe de deur zit en we blijven zitten tot hij je met respect behandeld. Jullie moeten er met elkaar uitkomen. Je hoeven geen vrienden te worden. Mexx snapt niet waarom hij wil praten. Volgens Isaac is hij ook zo een beetje, maar we zijn wel allemaal gelijk. We zijn hier met zijn allemaal gewoon één. Wanneer ik voel dat het kan dan doe ik het. Hopelijk lukt het met oud en nieuw om een ingang te maken. Met kerst wilde hij niet eens een hand geven merkt Mexx op. Uiteindelijk kwam hij wel een hand geven omdat Martin dat had gezegd. Maar hij heeft het wel gedaan antwoordt Isaac, dat is de eerste stap en dan zou hij moeten doorpakken. We gaan nu doorpakken want anders gaat het nergens over. Dan verliezen we dadelijk iemand onnodig van onze eigen groep. Probeer dit nog even vol te houden benadrukt hij. Mexx richt zich daarna op Martin en zegt dat hij een keuze moet maken of hij nou wel of geen afstand gaat nemen. Want je doet het steeds niet. Volgens Isaac is dat logisch, hij is in love. Maar hij zit wel tussen twee vuren benadrukt hij. Het is onnodig, weet je hoe vervelende positie hij heeft, een klote positie. We zien wel of het goed komt zegt Mexx en Martin wil er alles aan doen om te helpen. Bedankt zegt Mexx en het gezelschap voegt zich weer in de loods. Gaat het Isaac lukken om de band tussen Mexx en Marciano te herstellen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter