Home » De loods oscars worden uitgedeeld in een jaar van je leven

De loods oscars worden uitgedeeld in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een oscar uitreiking in een jaar van je leven. Dit evenement is georganiseerd door Bern. Hij neemt dan ook de presentatie op zich en heet iedereen welkom bij de oscars. Jullie hebben hierop kunnen stemmen in de zeven categorieën die ik in detail ga behandelen. Het is de bedoeling om nog iets moois toe te voegen aan de afgelopen vier maanden.

Ik nodig iedereen uit om over de gouden loper te lopen. Ik heb voor iedereen een klein lief stukje geschreven. Je krijgt applaus van de rest. Dit gaat per vijftal. De rest van de avond kun je zitten en genieten van een drankje. En misschien ga jij met een loods oscar naar huis. Daarna vertelt Bern over iedereen een klein stukje terwijl die deelnemer over de gouden loper mag lopen. Daarna is het tijd voor de uitreiking van de oscars. Jullie hebben gestemd, iedereen heeft gestemd. Er zijn per categorie drie top spelers uitgekomen. Die mogen naar voren en dan maak ik de winnaar per categorie bekend. De categorieën zijn: De meest: gemiste ex deelnemer, creatiefste deelnemer, optimistische deelnemer, geduldige deelnemer, grappige deelnemer, betrouwbare deelnemer, gegunde winnaar.

De prijs voor de gemiste ex deelnemer gaat naar Alicia. Daarna is het tijd voor de oscar creatiefste deelnemer. Janet wint deze oscar. De volgende categorie is optimistische deelnemer, deze gaat naar Eunice. De meest geduldige deelnemer gaat naar Marciano. De oscar voor de meest grappige deelnemer gaat naar twee winnaars namelijk Rupert en Gert-Jan. De oscar voor de meest betrouwbare deelnemer gaat naar Erik. En de laatste oscar, de meest gegunde winnaar is voor Jasper. En daarmee zit de uitreiking van de loods oscars erop. Bern sluit het evenement af, ik hoop dat jullie het leuk vonden. De groep klapt, het was een gezellige avond!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter