Home » Martin spreekt Marciano boos aan omdat hij Mexx negeert

Martin spreekt Marciano boos aan omdat hij Mexx negeert

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag besluit Martin een rondje te lopen met Marciano. Martin heeft wat irritaties, hij vindt het niet leuk dat Marciano Mexx negeert.

Pik, als ik zeg tegen jou dat je mij ermee hebt dan heb je mij ermee begint Martin. Als je alleen haar ermee had dan zou ik zeggen je hebt gelijk. Dan zou ik zeggen doe je ding maar je hebt mij ermee. Wanneer ik jou ergens mee heb zou ik ten alle tijden schakelen voor jou of voor wie dan ook. Daarom irriteer ik me eraan want je bent in mijn ogen beter dan dat. Ik hoor wat je zegt antwoordt Marciano maar je hoeft jezelf niet te passeren voor een ander. Ik ga jou ook niet passeren om jou een goed gevoel te geven voegt hij eraan toe. Het is opgelost, ik praat niet met haar. Ik kan Mexx niet eens vertrouwen die slang. Het is onzin gaat Martin verder. Nu ben je emotioneel aan het denken. Je legt mij niks uit. Marciano laat weten dat hij dat nu gaat doen. Mexx hoeft niet op mij te stemmen… Ze zou ten alle tijden op jou stemmen onderbreekt Martin hem. Het is emotioneel hoe ze reageert, dat weet je toch ook wel. Doe niet zo achterlijk. Ze zou altijd op je stemmen. Dat hoeft niet gaat Marciano verder. Kennis is macht, ik kan haar niet meer vertrouwen. Als je gaat switchen omdat ik niet met je praat. Kan ik dat ook doen. Ik zou niet op haar gaan benadrukt hij. Volgens Martin gaat het tussen hem en Kenzy maar ze zou altijd met mij meegaan. Marciano antwoordt dat ze het alleen maar over Kenzy heeft. Wat heeft ze gedaan vraagt Martin. Ze heeft een grote bek gegeven zegt Marciano en volgens Martin is dat iedereen zijn goed recht. Waarvoor zou je het doen dat je niet meer met haar praat. Ze wordt zelfs boos op mij. Zoals Kim reageert had ik ook kunnen zeggen daar ben ik klaar mee. Dan zou ik zeggen dat is je  goed recht antwoordt Marciano. Wees zelf een man, achter mensen aanlopen. Stop met papa spelen en laat haar op de blaren zitten. Ik ga niet met haar praten, klaar. Martin vindt hem een klein kind, je moet snappen dat het ook bij mij impact heeft. Ik buig zo vaak voor jou. Marciano denkt dat hij daar wel aan went maar volgens Martin is dat niet zo. Je moet je over dingen heen zetten voegt hij eraan toe. Dus jij wil dat ik met iemand ga praten, ik snap sowieso niet waarom ze mij iets vraagt gaat Marciano verder. Martin is van mening dat hij gewoon moet reageren. Marciano zegt dat hij anderen maar schreeuwlelijk moet noemen. Martin benadrukt dat hij ook vaak zijn stem verheft.

De twee kibbelen nog enige tijd door. Maar Marciano gaat echt niet meer met Mexx praten. Het gaat zo alleen maar erger worden. Je maakt mijn hoofd nu ook heter legt hij verder uit. Ik ken haar 2,3 maanden het is gewoon simpel we zijn klaar. Dat jij daar nu last van hebt, jammer voor dat. Je moet een middenweg vinden of zeggen f*ck you ik praat niet meer met je. Ik jaag haar niet weg he. Als je je f*cking bek zo opentrekt moet je ook op de blaren zitten. Martin laat weten dat hij zijn bek wel opentrekt en er voor hem zou zijn. En accepteren als er dingen lopen die ik niet zou willen hebben. Je legt de nadruk op de verkeerde dingen. Ze moet leren dat het hier niet zo werkt hier gaat Marciano verder. Zij heeft er geen last van maar jij. Martin zegt dat hij niet vraagt om met haar te chillen maar normaal te reageren. Dat je normaal en fatsoenlijk antwoord kunt geven. Als het spelgerelateerd is dan zou ik dat ook doen maar gewoon zo, nope antwoordt Marciano. Denk er maar goed over na met die rare slangen beweging van haar vriend. Ze heeft niks met slangen beweging te maken zegt Martin,  dit is gewoon emotioneel. Laat het nu los, nu is het klaar maar Marciano is dat niet van plan…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter