Home » De deelnemers doen een verdienopdracht met een champagnetoren

De deelnemers doen een verdienopdracht met een champagnetoren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm is afgegaan in de een jaar van je leven loods! Dat betekent een eliminatie of verdienopdracht, de deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten af.

Zodra de deelnemers de loods in mogen legt de stem uit wat de bedoeling is. Dit keer gaat het om een verdienopdracht. Er staat een grote champagnetoren, de deelnemers moeten normale champagneglazen eruit pakken, de roze tellen niet mee. De normale glazen moeten uit de toren gepakt worden. Maar als ze het glas aanraken moet hij ook gepakt worden. De deelnemers mogen stoppen wanneer ze willen. Als het glas uit de toren gepakt is moet het glas op tafel worden gezet. Elk glas is 5 euro waard maar de stem waarschuwt wel, let op want schreven brengen nu geen geluk.

De deelnemers bespreken een plan van aanpak, Isaac stelt voor om voor 50 euro te gaan dan kunnen ze sowieso boodschappen doen. Erik wordt verantwoordelijk gemaakt, hij geeft advies wie welk glas pakt. Daarna gaan ze aan de slag, Leila mag als eerste. Het lukt haar en haalt de eerste 5 euro binnen. Daarna volgen Jeffrey, Gert-Jan en Kenzy, ook hen lukt het om succesvol een glas uit de toren te pakken. De deelnemers die daarna komen lukt het ook, op aanwijzing van Erik. Uiteindelijk komen ze op een bedrag van 390 euro en Erik schat in dat 9 glazen pakken nog wel moet lukken. Isaac besluit dat het moet gebeuren en ze het risico gaan nemen. Maar niet iedereen lijkt daarmee eens te zijn, Kim zou het er liever bij laten. Isaac hakt de knoop door, niemand bepaald, ik bepaal als manager… Erik bekijkt ondertussen de toren nog heel goed en weet zeker dat het nog kan. Maar maakt van 9 glazen 3 glazen. Marciano denkt dat er meer weg kunnen en ook Jeffrey sluit zich  bij hem aan. Er ontstaat wederom een discussie en uiteindelijk gaat de groep weer verder.

Uiteindelijk komen ze op een bedrag van 680 euro. Isaac vindt het een heel mooi bedrag, of Erik moet zeggen dat het nog makkelijk kan maar hij moet wel met een heel goed argument komen voegt hij eraan toe.  Er volgt weer een overleg en uiteindelijk wordt er besloten om voor nog wat glazen te gaan. Marciano ziet dat er nog 2 glazen vrij zijn en ook Jeffrey ziet nog een vrij glas staan. Erik pakt vervolgens zijn vergrootglas erbij om alles nog eens goed te bestuderen. Hij geeft uiteindelijk aan dat hij voor één glas wil gaan. Isaac kijkt ook nog even mee en uiteindelijk mag Erik het laatste glas doen. Daarna sluiten wij hem af benadrukt Isaac. Het lukt Erik tot vreugde van de groep. De deelnemers hebben 765 euro voor de huishoudpot verdiend!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Rina.zantvoord 30 december 2022 - 17:41

Is.het.al.maandag
Ik.mist.het

Beantwoord

Laat een reactie achter