Home » De deelnemers vragen zich af wanneer de finale van een jaar van je leven is

De deelnemers vragen zich af wanneer de finale van een jaar van je leven is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En de dag begint rustig. De deelnemers die er nog over zijn speculeren over de finale. Zo vraagt Bern zich af waarom ze nog niets over de finale horen. Waarom mogen we het niet weten? Wat is daarvan het idee? Ik snap het gewoon niet. Mirthe is het daarmee eens en Bern vraagt zich af wat het leuker maakt dat ze nog niets weten.

Ook in de badkamer hebben Sasha en Isaac het over het einde van een jaar van je leven. Beiden gaan uit van 30 augustus. Isaac vindt het wel lastig, hoe krijg je dat voor elkaar man? Om nog een volle week te doen, ook die verdienopdrachten hmm… Sasha antwoordt dat het dan ook maar 5 minuten is, of ze moeten er nog een 24 uur ingooien maar dat gaan ze echt niet meer doen. Ja zegt Isaac, ik ben benieuwd… Isaac stelt voor om nog maar een bios aan te vragen. Sasha vindt het een goed plan, dan kunnen we daarna kijken hoe of wat. Stel dat het dan nog wel langer duurt kunnen we met de mensen die er nog zijn gewoon een filmpje kijken. Verder zijn de boodschappen nog geleverd, als die zijn opgeruimd is het tijd voor een gezamenlijk ontbijt. Daarna is het tijd om wat op ter ruimen, wordt er een boek gelezen en gesport. Wat gaat deze dag allemaal nog meer brengen? Krijgen de deelnemers binnenkort duidelijkheid over de finale?

Inmiddels is er voor de kijkers buiten de loods duidelijk dat 25 augustus de laatste aflevering van een jaar van je leven is. Dit is een extra lange uitzending van 19:30 tot 21:35 uur op SBS6. Hoe de finale precies gaat zijn is nog onbekend. Ook is niet duidelijk wanneer de een jaar van je leven livestream stopt. Het is dus even afwachten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]

Laat een reactie achter