Home » Het is een rustige dag in een jaar van je leven voor Sasha, Isaac en Mirthe

Het is een rustige dag in een jaar van je leven voor Sasha, Isaac en Mirthe

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kregen de deelnemers een brief van de productie. Hierin stond onder andere dat er geen verdienopdrachten meer komen.Ook kunnen ze vanaf nu eten en drinken bestellen van de prijzenpot zonder dat het bedrag x 25 gaat. Om op die manier fit voor de finale klaar te staan en de opdrachten die nog volgen.  Ook vandaag komt er geen opdracht. En ze dus de tijd moeten pakken zich voor te bereiden op de start  van de finale.

De sfeer in de loods was afgelopen avond gezellig. Na het avondeten gaat het drietal richting het kantoor om boodschappen te bestellen. Samen bestellen ze lekker eten wat ze graag willen eten. Isaac vindt dat er gewoon gekocht moet worden, er hoeft niet gekeken te worden naar de prijs. We hebben altijd op de prijs gelet. Verder verloopt de avond rustig. Sasha gaat op tijd naar bed waar toch wel wat tranen komen. Ze is emotioneel waarschijnlijk door het vertrek van Bern en alles wat er nu nog komen gaat. Mirthe en Isaac zitten nog enige tijd in de hottub te praten over van alles en nog wat.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Isaac maakt een ontbijtje voor iedereen. En dat zijn er door het vertrek van Bern en Wendy nog maar drie. Sasha doet ondertussen de was. De deelnemers hebben besloten alles wat vuil is te wassen zodat alles schoon is als de finale geweest is. De livestreams zijn rustig maar dat is ook logisch, er zijn nog maar weinig deelnemers in de loods. Er wordt gesproken over het afgelopen jaar, hun toekomstplannen en hebben de deelnemers “achter” een gesprek. Waarschijnlijk met een psycholoog. En vanavond hebben de deelnemers een film op de planning staan. Sasha en Mirthe staan enige tijd naar het spel scherm te kijken. Mirthe vindt het toch apart dat er nog maar 3 deelnemers op staan. Ook wordt er flink gespeculeerd wat er nog komen gaat, er is immers nog maar weinig duidelijk over hoe de finale eruit gaat zien, ook voor de mensen in de buitenwereld. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Laat een reactie achter