Home » Sasha krijgt een brief van de productie met een beetje informatie over de komende dagen

Sasha krijgt een brief van de productie met een beetje informatie over de komende dagen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Bern en Wendy uit een jaar van je leven krijgt Sasha een bericht voor de manager. Ze leest in een mail dat er iets in de brievenbus klaar ligt. Daar haalt ze een envelop uit met een brief. Ze loopt terug naar de loods en leest daar de brief voor.

Beste deelnemers, één jaar geleden stond de prijzenpot op 1 miljoen euro. Inmiddels hebben jullie ruim 1,5 ton gespendeerd aan vele feestjes, vermaak en gele kaarten met bijbehorende boetes. Maar jullie hadden liever weinig eten en drank dan dat jullie dat uit de prijzenpot betaalde want dat ging zoals in het regelboek vermeld x 25 van de pot af. Tot nu dan, want jullie moeten fit aan de start van de finale verschijnen dus ook eten en drinken kunnen jullie vanaf nu van de prijzenpot betalen zonder dat dit er in veelvoud vanaf gaat. Jullie krijgen geen verdienopdrachten meer. Morgen is er geen opdracht dus pak die tijd om je in alle mogelijke manieren voor te bereiden op de nog komende opdrachten. Succes met de laatste loodjes.

Twist zegt Isaac en Mirthe zegt verbaas heh?!  Duidelijk gaat Isaac verder, morgen is het dus een vrije dag. Morgen is het een snipperdag zegt Sasha met een lach, eindelijk. En dan gaan we meerdere opdrachten doen met zijn allen als ik het zo interpreteer. We hebben geen bestelmoment voor morgen maar zaterdag merkt Sasha op. Misschien nu wel antwoordt Isaac, dan kunnen we gewoon eten wat we willen. Even gewoon gek. Waar we zin in hebben merkt Sasha op. Ik ga het even vragen. Isaac denkt wel dat ze goed moeten gaan eten, even lekker gaan genieten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.1]

Laat een reactie achter