Home » De deelnemers hebben een gezellig feestje en Isaac, Babette en Zoë bespreken het spel

De deelnemers hebben een gezellig feestje en Isaac, Babette en Zoë bespreken het spel

Afgelopen avond hebben de deelnemers een vrijmibo gehad. Lekker buiten een aantal uurtjes genieten van muziek en uiteraard een drankje. Verschillende deelnemers draaiden op de dj booth. Tot in de late uurtjes wordt er gezellig gedanst en wat gekletst. De avond is zonder problemen verlopen, het was gezellig.

Verder werd er ook nog gesproken over het spel over Zoë, Babette en Isaac. Ik heb vanaf het begin gezegd Mirthe moet eruit. Toch wordt zij gespaard, ze is een dom kind. Ga niet dom spelen. Dat is haar tactiek antwoordt Babette. Laat haar maar lekker erin blijven zegt Isaac, zij staat bij mij nog niet op mijn lijst. Babette vindt op haar beurt weer dat Erik door het ijs is gezakt en niet meer zo sterk als ze was. En Janet ook, ze zei ook al dat ze zich opgesloten voelt. Zoë merkt op dat het haar niet uitmaakt wie het is, als het maar iemand van hun is. Babette vindt dat het clubje echt klein wordt. Waarop Isaac eraan toevoegt dat het steeds moeilijker wordt. Volgens Zoë staat bij de andere groep Jeffrey op één maar Isaac ook omdat ze denken dat hij sterk is. Zoë vindt het te langzaam gaan. Jasper l*lt ook met alles mee. Waarom wordt hij nooit afgestraft? Op het juiste moment en tijd benadrukt Isaac, je moet geduld hebben. Ik heb geen zin in domme mensen en dom gel*l de hele f*cking dag merkt Zoë op. Dadelijk ben ik het en dan ben ik eerder weg als een Janet of een Jasper. Nee zegt Isaac wij gaan er voor zorgen, proberen in ieder geval om dat te voorkomen. Ik denk bij de 14 gaat strijden en er proeven komen die je met zijn allen kunt doen. Als je nu voor save gaat spelen dan ga je toch wel voor… Janet onderbreekt Babette haar. Maar waarom niet Erik? Volgens Isaac kan Erik best veel en is hij niet save. Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Laat een reactie achter