Home » Erik denkt dat Martin kans maakt om weggestemd te worden, Mexx en Kim komen langs het hek

Erik denkt dat Martin kans maakt om weggestemd te worden, Mexx en Kim komen langs het hek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is op deze zondag in een jaar van je leven erg rustig. Er wordt gesport, gekletst en een spelletje gespeeld. Ook wordt er geoefend voor het songwriter evenement wat eraan zit te komen. Er worden liedjes geschreven die onder andere over een jaar van je leven gaan. Later staan Marciano en Erik buiten te praten over het spel.

Ja zegt Erik who’s next? Wie denk je vraagt Marciano. Wat zegt jou gevoel? Mijn gevoel zegt Martin antwoordt Erik op zijn beurt. Maar ik weet het echt niet. Weet je wat het probleem is? stel je nou voor dat mensen op hem gaan stemmen, mag hij het spel spelen. De kans is vrij groot dat hij het wint. Dus is de kans ook weer groot dat hij het niet wordt. Marciano vraagt zichzelf af waarom hij denkt dat mensen dan toch op hem gaan. Ik denk dat mensen nu toch zover zijn om gele kaarten te gaan afstraffen gaat Erik verder. En vooral het gedrag wat de kaarten veroorzaakt. Marciano denkt toch wel een grote speler, Martin, ik, jij, Isaac, Jeffrey. Ik denk dat er een belangrijke naam aan de beurt is. Dat denk ik he. Maar dat hoeft niet antwoordt Erik, er het kan ook zijn die juist in het midden zit. Maar daarin tegen is Martin wel een van de sterkste spelers merkt Marciano op. Dan heb je het over een grote naam. Dit gaat gepaard met de dingen die hij gedaan heeft en veroorzaakt. Maar speltechnisch is hij een van de sterke. Dat zie ik ook wel antwoordt Erik en Marciano merkt dan op dat er weer emotioneel gestemd gaat worden. Ik denk dat hij niet meer een gele kaart kan veroorzaken. De groep is mentaal sterk. Erik ziet hem niet zonder alcohol de fout in gaan maar hij kan het nog steeds bij mensen, een Zoë en Kim D. Die zijn daar vatbaar voor, die zijn niet gestopt met drinken. Dus men gaat nu een risico nemen met de wetenschap dat hij het kan halen en dan haal je hem weg omdat je weet dat hij voor andere mogelijk een trigger kan zijn merkt Marciano op. Jij denkt dat als hij weg is die mensen geen gele kaart meer kunnen krijgen? In ieder geval niet meer door hem antwoordt Erik, hij is gewoon een risicofactor, dat is altijd al geweest. Marciano is van mening dat het ook omgedraaid kan worden. Ik zeg niet dat het gaat gebeuren benadrukt Erik, maar ik weet wel dat de groep er zo over denkt. En wie stem je dan weg? Er zijn zoveel redenen.

De mannen praten er nog lang over door. Erik merkt op dat het allemaal moeilijk te voorspellen is. Dan wordt het gesprek verstoord door geluiden buiten het terrein. Er klinkt een sirene en er wordt geroepen. Kim en Mexx roepen Marciano en Martin. Volgens Zoë zeiden ze ook nog we love you. Zoë vertelt het binnen ook nog aan Wanda. Ze hebben alleen niet ons genoemd voegt ze eraan toe. Ze hadden natuurlijk haast, de een aan het rijden de ander kijken of het kon. Daarna wordt het geluid uitgezet en het livestream beeld gewisseld naar andere deelnemers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

2 Reacties

Hetty 12 februari 2023 - 21:24

waarom een livestream als iedere keer op het moment suprême het geluid uit gezet wordt of er ineens een storing is ?

Beantwoord
Nuella 13 februari 2023 - 08:42

Ik lees dat er iets over de kinderen van Marciano geschreeuwd is, klopt dat?

Beantwoord

Laat een reactie achter