Home » Kim wil Wendy weg hebben, ze is f*cking irritant en een gemeen mens

Kim wil Wendy weg hebben, ze is f*cking irritant en een gemeen mens

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Net voor de week vergadering van vandaag stonden Kim en Madeleine  te kletsen in de slaapkamer. De twee hebben het over hun mededeelnemers en een eventuele eliminatie die eraan gaat komen.

De dames hebben het over Wendy. Zo vindt Kim haar f*cking irritant. Volgens haar rookt en drinkt ze alleen maar. Ze kan nooit normaal doen met een feestje. Madeleine voegt eraan toe dat ze heel scherp op de tong is. Het is oprecht een gemeen mens gaat Kim verder. Ze heeft geen empathie voegt Madeleine eraan toe waar Kim het helemaal mee eens is. Ik wil haar eigenlijk liever weg hebben fluistert Kim verder. Babette heeft dan niks meer. Madeleine merkt op dat ze dat dan wel goed af moeten stemmen. Doen we dat dan hier op de kamer als de zoemer gaat? Ik moet dat wel weten. Ik denk het wel antwoordt Kim, we moeten elkaar gewoon een beetje opzoeken. Ik zoek Wanda dan wel op zegt Madeleine. Ja antwoordt Kim, dan communiceren we dat zo wel door. Want als de helft van de groep op Esther gaat en de andere helft op dingen dan heeft het misschien geen nut gaat Madeleine verder. Dan krijg je weer de verkeerde. We hebben het de vorige keer ook verkeerd ingeschat met Jeffrey benadrukt ze verder. Jeffrey is sterk hoor, Esther en Wendy zijn veel zwakker. Wendy ook he, als we een fysieke opdracht krijgen, ze rookt en zuipt. Fysiek kon ze ook geen 2 minuten planken. Ze is niet dom maar ook niet super slim. Kim merkt op dat ze dat zeker niet is en besluit nog snel een hapje te gaan eten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter