Home » Een vergadering over guinness world records, doneren en andere zaken

Een vergadering over guinness world records, doneren en andere zaken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tijd voor de week vergadering! De banken worden klaargezet en Jeffrey controleert nog snel in het kantoor op nieuwe mailtjes. Als alle deelnemers klaar zitten kan de vergadering beginnen.

Jeffrey begint de vergadering en vertelt dat hij het nog één keer gaat zetten, ik hou niet van mijzelf te herhalen. De accuwissel, hier heb ik net een mail over gehad. Wanneer we horen dat iedereen zijn batterij moet vervangen moet iedereen op dat moment ook zijn batterij vervangen. Er lagen er net ook nog heel veel, let erop. Er zijn consequenties aan verbonden voor de eerst volgende keer dat het misgaat. Hetzelfde geld voor roken en praten, als er iets wordt omgeroepen gewoon doen. We moeten ons realiseren dat we meedoen aan een televisieprogramma, zo stond het erbij. Jan-Willem merkt op dat die plek alleen nog maar voor de rokers is, maar dat is volgens Jeffrey niet. Er wordt bij wijze van spreken de hele dag gerookt dus ik kan daar niet even zitten. Het kan wel maar zegt Jeffrey. Daarna deelt hij mee dat alles wat aan de bedden hangt niet mag. Janet haakt hier even op in, kamer vier is net alsof er een bom ontploft is. We hebben kasten doe het daar gewoon in. Er liggen veel spullen. Jeffrey stelt voor om met zijn allen de kast af te gaan en dat iedereen zijn of haar spullen pakt. Daarna begint Jeffrey over het douchen, het gaat volgens mij beter zegt hij. Meer mensen hebben warm water, ga zo door.

Daarna krijgt Erik het woord over de guinness world records challenge. Er zijn een aantal records doorgestuurd, 14 december zal het kerststol eten verbeterd worden. Iedereen mag mee doen en oefenen. Deze week komen er kerststollen deze kant op. De challenge is om in één minuut meer dan 336 gram te eten. Ik denk dat het leuk is als iedereen mee doet maar het is niet verplicht. Jeffrey wil die dag in groepjes van vijf werken, de rest moedigt aan. Dan weer vijf en weer vijf. Iedereen gaat het proberen benadrukt hij. Erik denkt dat ze voor de komende maanden verder moeten kijken wat ze hierna gaan doen. Jeffrey deelt dan nog mee dat hij 25 glazen en mokken aangeschaft heeft, dit was 85 euro. Het zijn dezelfde als die we al hebben. De verkiezingen lopen nu en vraagt of Zoë en Isaac er iets over willen zeggen. De twee hebben er weinig over te melden. Zaterdag is het feest van Moraima, ze is er al druk mee bezig. Ik wil jullie ook nog bedanken voor gisterenavond. Het was leuk.

Dan is het tijd voor de rondvraag. Bern begint over donderdag dan is er een hip-hop cursus. Er is als het goed is ook muziek en Bern zal diegene die meedoen de choreografie aanleren. Isaac begint over 18 december de oude jaar loop. Train er een beetje voor, vanmiddag ga ik de aantal meters opmeten. Janet merkt op dat ze een hele leuke sinterklaasavond hebben gehad. We gaan nu naar kerst, of jullie hierover na willen denken. Ik wilde vragen of we kunnen gourmetten dan hoeven we niet in de keuken te staan. Of een menu maken dan moet je met ideeën komen. Met gourmetten zit je bij elkaar. Esther wil de nieuwjaar conference doen. Als iemand graag papier wil doneren of een potlood zou ik er blij om zijn. Eunice begint over het regelboek. We hebben onze verantwoordelijkheden en waar we voor getekend hebben. De regels herhalen. Vorige week is er 20.000 euro verdwenen, als we het lezen weten we waar we ons aan moeten houden. Jeffrey legt uit je zelf initiatief kunt nemen om het regelboek door te lezen. Je kunt er dan even wakker door worden geschud. Babette begint over het doneren aan een goed doel. Om een dag niet te eten, of een sponsorloop en vraagt of er andere ideeën zijn. Madeleine vindt 24 uur niet eten geen probleem. Maar waarom stoppen we niet eerst met roken en drinken? Dat is een luxe, dat is een soort principe voor mij. Volgens Madeleine zou je dat ook kunnen doneren. Ik gun iedereen alles en 24 uur niet eten, stop dan ook met roken. Marciano benadrukt dat hij die dag helemaal niets wil, niet roken, niet snoepen en dat soort dingen. Babette denkt dat het een andere discussie is. Het idee is om gezamenlijk iets te doen. Bern denkt dat 24 uur niet eten saaie tv is. Waarom doen we niet iets actiefs? Bijvoorbeeld 24 uur fietsen met een groot spandoek erbij. Iets waar we allemaal aan bij kunnen dragen. Er wordt geopperd om niet te eten en het fietsen te doen. Isaac zou met zijn loop ook iets willen doen, per kilometer een bedrag aan hangen, een sponsoring. Wat je dan uiteindelijk kunt doneren. Jeffrey stelt voor aan Babette om een plan voor die dag te maken. Niet eten en iets actiefs, Babette gaat ermee aan de slag en bedankt de groep. Kim D bedankt iedereen voor haar verjaardag, ze heeft een leuke dag gehad. Kenzy vertelt dat maandag 19:30 uur de loting voor het boksgala is. Kim biedt nogmaals haar excuses aan voor de 10.000 euro. Esther en ik hebben een goed gesprek gehad, daar ben ik blij mee en daar wil ik het bij laten. Mexx wil de nagelspullen ergens neerzetten zodat iedereen dit kan pakken. Onder andere Wanda vindt dat geen goed plan dan verdwijnen er weer dingen. Uiteindelijk wordt er besproken dat iedereen bij Mexx kan aankloppen als ze iets willen doen. Het is niet van haar benadrukt ze. Moraima begint over haar feestje van zaterdag, iedereen die creatief is kan een handje mee helpen voor zaterdag. Er komt waarschijnlijk muziek. Details krijgen ze nog te horen. Imadiddin bedankt iedereen voor zijn verjaardag, hij heeft het leuk gehad.Jeffrey sluit af dat hij een weekend gehad heeft met onder andere het sinterklaas. Mijn laatste week gaat in, ik hoop verder te gaan zoals de afgelopen drie dagen. Dan wordt het weer een fantastische week! En daarmee eindigt de vergadering.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter