Home » Babette is boos op de groep, ze wil geld doneren tijdens kerst aan een goed doel

Babette is boos op de groep, ze wil geld doneren tijdens kerst aan een goed doel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette is boos na de actie van Djedi en waar Ruben ook deels aan mee deed. Ze besluit bij Jeffrey op het kantoor haar frustraties te uiten over de gehele situatie.

Babette vindt dat iedereen f*cking spastisch met het bedrag van de prijzenpot bezig is. En nu gebeurt dit weer, grapje wat niet een leuk grapje was maar oke. Iedereen houdt weer zijn mond want iedereen denkt diegene die de nek uitsteekt wordt een target. Dan word ik maar een target. Maar met de kerstgedachten zeggen we dan nee is te kort dag laten we later in het jaar afspreken om te doneren. Waarom kan dat niet met kerstmis? Want dan is het meer geld, het zou te kosten gaan van ons eigen eten. We hebben een luxe leven hier, dat heb ik buiten niet hoor. Jeffrey antwoordt dat ze al weet hoe hij erover denkt. Wil je nu de hele huishoudpot doneren vraagt hij? Nee zegt Babette en Jeffrey zegt dat ze de nieuwe verdienopdracht kunnen afwachten en dan laten stemmen hoeveel we doneren. Babette wil er even over nadenken en Jeffrey stelt voor klein te beginnen. We gaan 50 euro doneren, als iedereen op ja staat te vragen om 200 te doneren. Ja zegt Babette, ik vind het gewoon zo egoïstisch en kinderachtig. We gaan dit niet zo maar accepteren, met kerst een zeven gangen menu en niets doneren. Ik moet dit gewoon even kwijt. We schieten dadelijk voor 1000 euro vuurwerk de lucht in schieten, dat kan dan wel. Jeffrey vindt dat ook een hele kromme. Ik ben heel benieuwd wat er nu gaat gebeuren gaat Babette verder. Als groep heeft het geen enkele consequentie. We gaan gewoon weer verder als een normale dag. Het is ikke, ikke ikke merkt Jeffrey op. En als de koppen bij elkaar komen, komen we er nog niet uit. Dat is de cultuur hier.

Later bespreekt ze het nog eens met Isaac terwijl ze buiten een rondje lopen. Isaac laat weten dat iedereen nu voor Djedi wil gaan. Babette vertelt er daarna nog een keer over aan Wendy. Babette gaat haar mond niet meer houden, dan word ik maar een target en ga ik naar huis. Ik heb buiten ook mijn eigen mening benadrukt ze. We gaan Djedi ook nog troosten gaat Babette verder, maar nu is the game on! Ook komt er donderdag  waarschijnlijk een extra bespreking waar onder andere het donatie verhaal nog eens besproken wordt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Nick 22 november 2022 - 19:01

Wat een heerlijk productief dagje vandaag!
Het begon vanmorgen al met het geweldige nieuws dat die … naar huis gaat.
Vervolgens de perfecte timing van scheidsie met de gele kaart brief tijdens de week meeting, heerlijk momentje!
Dan even een paar uur gemist om vervolgens net op tijd weer te kijken naar de bijeenkomst over de tondeuse dief. Hup en weer een die d’r 24u aanvraagt en hopelijk snel naar huis gaat. En dan zie ik die djedi ook al wankelen en twijfelen, dus dat duurt ook niet lang meer!

Beantwoord

Laat een reactie achter