Home » Djedi lijkt een doelwit te worden voor de volgende eliminatie

Djedi lijkt een doelwit te worden voor de volgende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Ruben verteld heeft dat hij zijn 24 uur heeft aangevraagd en Djedi een gele kaart kreeg en er 10.000 euro uit de prijzenpot ging wordt er nog veel gesproken over het voorval. Zo heeft Jeffrey een snel onderonsje met Isaac. Jeffrey had rekening gehouden met een eventueel alarm met eliminatie. Isaac laat aan Jeffrey weten dat hij de vergadering top heeft gedaan. En nu doorpakken voegt hij eraan toe. Zij is next (doelend op Djedi), ze gaat sowieso ook als de eliminatie komt. Marciano zei tegen mij misschien heeft ze gewoon schijt aan ons en wist ze het waarschijnlijk. En dacht ze toen f*ck it ik ga toch weg. Ze wilde eerst met zijn tweeën zijn maar nu kost het alsnog 10 koppen. Jeffrey antwoordt dat als de zoemer gaat, ik ga er niet op wachten hoor. We blijven op die target benadrukt Isaac. Jeffrey grapt dat als ze het de vorige keer gedaan hadden het nu 10.000 gescheeld had.

Daarna gaat hij door naar Rupert en Imadiddin. Hij begint over de olievlek. Die zit volgens hem bij Mirthe, Eunice, Djedi en Madeleine. Rupert denkt dat Djedi vanzelf wel weggaat. Als de zoemer gaat betekent het mij niet om niet op haar te stemmen benadrukt Jeffrey. Deze fout mag niet beloond worden voegt hij eraan toe. Daarna zit hij met Wendy en Kim D in het kantoor. Jeffrey vertelt dat hij een slachtofferrol met een olievlek van 4-5 man eromheen ziet. Volgens Kim D kan ook iedereen zeggen 10.000 eruit dus ga maar. Jeffrey heeft eerder ook op Kenzy gestemd omdat zij ook 10.000 uit de pot heeft gehaald. En dan kan ik nu niet zeggen ik stem er niet op. Zo lopen er meerdere mensen. Al ben ik de enige die erop stemt ik doe wat goed voelt. Dat zouden we niet meer doen antwoordt Kim D en Jeffrey zegt dat als er vorige maand geluisterd was er nu nog 970.000 euro in de pot had gezeten. Ik denk dat een rustig rondje ook een keer prima is en misschien haalt ze het dan staan we daar. Denk jij dat ze volle bak gemotiveerd is? Kim D antwoordt van niet, ze heeft ook al gezegd dat ze naar huis wil. We moeten wel met zijn allen gaan zitten volgens Jeffrey is dat gedaan. Gaat iedereen op Djedi vraagt Kim D en Jeffrey laat weten van wel. En anders hebben we nog een uur. Dat is wat er nu al rondgaat, je mag het gewoon niet belonen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter