Home » Jasper en Wanda hebben weer een intieme avond gehad, er gebeurde van alles tussen de twee

Jasper en Wanda hebben weer een intieme avond gehad, er gebeurde van alles tussen de twee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er weer een evenement in een jaar van je leven. Dit keer club trash een evenement georganiseerd door Rupert. Een soort club thema met house muziek en een vleugje glamour. Er stonden ook kooien waarin gedanst kon worden. De muziek ging aan en er werd door enkele deelnemers gedraaid op de dj booth. Er was drank en de bewoners genoten ervan. Na circa 2 uur zat de muziek tijd erop maar het feestje nog niet. Enkele deelnemers keken wat diep in het glaasje.

Vannacht is er dan ook van alles gebeurt. Jasper en Wanda hebben weer een gezellige avond gehad. Ze hebben in de kamer, buiten beeld gezellige momenten gehad. Ook buiten in de buurt van de zenderkamer schijnt er wat gebeurd te zijn tussen de twee. Ook op deze nieuwe dag wordt er veel over Jasper en Wanda gesproken. Kim zegt tegen Isaac dat ze uiteindelijk wel naar haar eigen bed is gegaan. Gisteren avond kon echt niet. Wendy had gewoon veel te veel gedronken toen gingen ze Eunice wakker maken van er is iets van Jan-Willem. Ik vind dat niet grappig om 3:00 uur ’s nachts. Ik ging eruit want ik was ook boos. En toen zat Jasper er ook. En toen vroeg hij waarom ben je boos? Toen zei ik er wordt gewoon asociaal gedronken. We zijn een voorbeeldfunctie. Toen vroeg hij waarom dan? Dus ik zei de een is naar de kl*te, er hebben er 5 of zo in bed lopen overgeven en vervolgens ligt er 1 te neuken die al 5 jaar een relatie heeft. Toen zei hij maar Wanda doet toch niks? Toen zei ik dan moet ze ook geen traan laten en toen ging ik weg. Isaac lacht en ze lopen naar Eunice. Heb je nu beter geslapen vraagt Kim. Ja antwoordt Eunice. Ik dacht dat er echt iets aan de hand was. En omdat ik weet dat Jan-Willem mij vertrouwd met alles. Toen dacht ik sh*t. Ik werd ook echt boos zegt Kim.

Sasha heeft door alle rumoer ook buiten geslapen. Is er nou gezeik vraagt ze. Ik werd wakker gemaakt vertelt Eunice, er zou iets met Jan-Willem zijn. Dus ik dacht ik ging kijken. Ook hadden ze Esther erbij geroepen. Echt onbeschoft. Toen werd Kim heel boos, ik was ook boos. Toen dacht ik laat maar. Sasha vindt het vervelend voor haar, dat is andere humor dan wij hebben. Ja antwoordt Eunice. Te veel alcohol en niet veel fruit, hoe is het mogelijk? Elke manager heeft een andere visie op het leven. Ik accepteer het omdat het tijdelijk is. Als het niet tijdelijk was was er een coupe gepleegd merkt Isaac op. Het is een kwestie van tijd merkt Eunice op. Kim vertelt aan Sasha wat er nog meer gebeurd is. Er zijn leipe dingen gebeurt. Ik weet dat Wanda wel de l*l is. Ze heeft een vriend en stonden te flikflooien bij de zenderkamer. En toen ging ze naar bed toe en Moraima zei dat het niet stil lag. En Kenzy werd ook helemaal boos van ja ze heeft een vriend en heeft haar ook gehaald. En toen heeft Jasper gezegd waar bemoei je je mee. En toen werd Kenzy weer helemaal leip. En toen gingen Kenzy, Bern en Mirthe buiten boos rondjes lopen. Wat een kinderachtig gedoe zegt Sasha, die meid is toch oud genoeg om haar eigen ding te doen. Het was ook wel te verwachten dat het zou gebeuren gaat Kim verder. Ze stonden ook al hand in hand en een beetje op die bil en zo. Laat die man lekker haar ding doen zegt Sasha. Het was ook te verwachten eindigt Kim.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

3 Reacties

Rina 19 maart 2023 - 11:37

Wanda.ga.nasr.huis.en
Ga.praaten.met
Je.vriend

Beantwoord
Diane vd Mortel 19 maart 2023 - 12:00

Wanda kan en wil niet naar huis dus hop, stem op haar zodat ze moet.

Beantwoord
Rina 22 maart 2023 - 07:58

Wanda.doe.je
Vriend.geen.verdriet.en.ga.lekker.naar.huis
Toe.en.praat.het.uit.

Beantwoord

Laat een reactie achter