Home » De deelnemers hebben surprise avond en Kim D is jarig!

De deelnemers hebben surprise avond en Kim D is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren kwamen de sint en zijn pieten al langs in een jaar van je leven. Iedereen kreeg toen een cadeautje. Afgelopen avond kwam de sint nog eens langs! Dit keer was het tijd voor de surprise avond.

Bern zegt dat de laatste sinterklaas evenement op het programma staat, de surprise avond! Ieder duo krijgt de keuze, of je eigen surprise weggeven of een surprise aanwijzen die weggegeven moet worden. Isaac wil nog even een proost uitbrengen omdat ze al bijna drie maanden in een jaar van je leven verblijven. Daarna gaat de surprise avond echt van start. De cadeaus zijn verschillend, enkele cadeaus die voorbij komen zijn: Esther een blauwe stoel omdat ze er vaak op zit met een pakje thee en honing. Gert-Jan krijgt een grote sleutel. Kenzy en Berend krijgen een wc rol houder, Moraima en Leila een stapelbed, Madeleine en Janet een grote taart, Berend en Sasha een eigen gemaakt spel, Martin en Mexx een halter en Erik krijgt geknutseld gereedschap en Jan-Willem een blikje bier. Het was een gezellige surprise avond!

Maar er was nog iets om te vieren, Kim D is namelijk jarig! Om 00:00 uur werd er dan ook voor haar gezongen. Ze kreeg een verjaardagsmuts en uiteraard de nodige felicitaties. En voor de jarige is ook nog aan een verjaardagscadeau gedacht. Ze heeft sloffen en havermout gekregen. Kim D is er erg blij mee. Daarna wordt er nog een stukje taart aangesneden voor iedereen die wil. Het beloofd een feestelijke dag te worden voor de jarige job. Inmiddels zijn de meeste deelnemers weer wakker en is het tijd voor een nieuwe dag.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter