Home » Het lijkt erop dat Kenzy manager gaat worden om tactische redenen

Het lijkt erop dat Kenzy manager gaat worden om tactische redenen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De managersverkiezing komt er weer aan. Tot nu toe is duidelijk dat Kenzy en Jan-Willem zich verkiesbaar willen stellen. In de groep wordt er veel over de nieuwe manager gesproken. Zo ook tussen Jeffrey, Jasper, Imaddidin en Rupert.

Jasper merkt op dat beiden het anders gaan doen maar ik denk dat Kenzy niet kan rekenen voegt hij eraan toe. Die gaat echt veel fouten maken. Daar wordt je op afgestraft merkt Jeffrey op. Ik denk dat “opa” (Jan-Willem)  meer voor zekerheid gaat. Ook de omgang met en hou je toch wel een stabiele basis. Jasper merkt wel op dat als Jan-Willem ergens voor gaat wat hij in zijn hoofd heeft zitten dat ook foute keuzes op kunnen leveren. Ik denk dat “opa” wel een bepaalde rust heeft. Als we nou tellen wie neigt er dan naar winst vraagt Jeffrey. Ik vind het nu moeilijk inschatten. Jasper denkt dat het er erg aan ligt wat Marciano en Isaac gaan zeggen. Die hebben er op gestuurd dat ze op Kenzy gaan in februari en Marciano in Januari. Jeffrey denkt dat er beloftes gedaan zijn die niet hadden gehoeven. Maar hij wil wel kiezen wat goed voor het spel is. Op fouten kun die een ander maakt blijf je wel uit de picture. Wil je dan op Kenzy gaan vraagt Rupert. Aan de ene kant weer wel antwoordt Jeffrey. Rupert vindt het moeilijk en Jeffrey stipt een andere kant aan. Hoe zou Kenzy omgaan als ze het weer niet wordt? Ik denk dat ze er vanuit gaat. Ik ben benieuwd hoe ze er voor een tweede keer mee omgaat. In beide zie ik een voordeel en nadeel zegt Jasper. Rupert denkt dat overleg nodig is en Jeffrey heeft het gevoel dat het van hun afhangt. We moeten kamer overleg hebben merkt Rupert op, zonder “opa”. Jasper weet ook niet wat het beste is. Ik ben er nog niet over uit wat het beste is benadrukt hij. Jeffrey denkt dat er een teleurstelling komt als Kenzy het niet wordt en hoe ze daarmee omgaat. Jan-Willem maakt het niet zo uit. Jasper denkt dat het misschien wel goed is dat ze meemaakt wat een manager allemaal doet. Maar in hoeverre levert dat allemaal wat op…

Ook in het kantoor wordt er overlegt. Zo hebben Marciano, Isaac en Jeffrey het erover. De mannen zijn het erover eens om voor Kenzy te gaan. Isaac denkt dat Jan-Willem een “aanval” wil doen en Kenzy de tegenaanval is. Of Bern inroepen of hij zich verkiesbaar wil stellen merkt Jeffrey op. Maar hij lijkt geen zin te hebben in Kenzy. Marciano merkt op dat het haar kop ook kan kosten. Opa gun ik het ook benadrukt Isaac. En Jeffrey denkt wel dat het dan een k*t maand gaat worden. Volgens Isaac is het puur om te laten zien dat hij (Jan-Willem) er bijna was maar toch niet helemaal. Zou Kenzy genoeg stemmen krijgen of wordt het toch Jan-Willem?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 4]

1 Reactie

Karin 23 januari 2023 - 16:28

Die meiden denken alleen maar aan dansavonden. En aan het eind vd maand is de prijzen pot half leeg en geen eten.

Beantwoord

Laat een reactie achter