Home » Een rustige zondag, praat over eliminatie en Jasper kan nu beter met zijn gevoelens omgaan

Een rustige zondag, praat over eliminatie en Jasper kan nu beter met zijn gevoelens omgaan

De dag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. De deelnemers genieten van het mooie weer, liggen in het zonnetje, het zwembad, hottub of de tuin. Er wordt over van alles gekletst. Zo hebben Marciano, Imaddidin en Rupert het over een eliminatie.

Marciano laat weten dat als hij iets schiet ook echt raak is. Ik hoef voor niemand een statement te maken. Rupert verteld dat Erik denkt dat het morgen gaat gebeuren. Maar ik denk dat het eerst nieuwe manager is en daarna. Of Zoë krijgt er twee merkt Marciano op. Alles kan zegt Rupert maar het lijkt mij sterk, het kan wel snel na de managersverkiezing gebeuren. Als het morgen niet is dan is het de week erop. Eerst 6 weken dan 4 weken dan zitten we midden juli en in augustus gaat het knallen. We moeten er gewoon een mooie tijd van maken. En een leuke energie merkt Rupert op. Als mensen het verzieken is het ook niet leuk. Marciano heeft er wel zin in, een plottwist zou ook wel wat zijn. Maar niet bij elkaar he.

Wat later net voor het avondeten zitten Jasper en Marciano ook te praten over het spel. Marciano denkt dat ze veel kunnen speculeren maar je eigen geloof is het belangrijkste. Die is vaak goed antwoordt Jasper. Marciano vraagt of zijn gevoel nog net zo sterk is of is afgezwakt. Doelend op de periode dat Jasper liever naar huis wilde. Jasper laat weten dat het gevoel er nog steeds is maar hij er beter mee om kan gaan. Veel beter nu dan eerst. Maar op een dag als vandaag waar er weinig te doen is is er juist ruimte voor twijfels. Maar dat is een moment benadrukt hij. Je moet het maar voor lief nemen benadrukt Marciano. Zelfs buien heb je dat… Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter