Home » De deelnemers doen een quiz, weet ik veel de loods editie

De deelnemers doen een quiz, weet ik veel de loods editie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de droompresentatie van Martin was het tijd voor een evenement of beter gezegd een quiz: weet ik veel. Kenzy en Jan-Willem namen de presentatie op zich. Misschien dat jullie het wel kennen van tv, dit is de loods verzie. Er zijn drie gasten die tegen elkaar spelen Wanda, Rupert en Sasha. Jullie in het publiek spelen ook tegen elkaar. Aan het eind is er een eindspel en diegene met het hoogst aantal punten uit het publiek gaat spelen tegen diegene die het hoogste aantal punten heeft van de gasten. Normaal wordt er geld gedoneerd maar dat kan helaas niet voegt Kenzy eraan toe.

Kenzy interviewt daarna de gasten aan welk doel ze zouden doneren als dat wel mogelijk zou zijn. Wanda zou geld doneren aan de Cliniclowns, Rupert aan weeskindjes in de Filipijnen, Sasha aan de stichting haarwensen. Kenzy vertelt daarna dat er vier rondes zijn van 10 vragen. Die bestaan uit ABC of dingen bij elkaar combineren. Jan-Willem krijgt daarna het woord over de puntentelling. Je hebt 15 seconden om elke vraag te beantwoorden, daarna gaat de quiz van start. Uiteindelijk is het tijd voor het eindspel, van de gasten heeft Rupert gewonnen. Uit het publiek hadden Martin, Jasper en Wendy het hoogst aantal punten. Jasper mag in overleg gaan strijden tegen Rupert. Uiteindelijk zijn er geen punten bij gehouden maar het was een gezellige avond, wat gaat deze nieuwe dag brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

3 Reacties

Ikke 10 februari 2023 - 10:28

Hopelijk eenneliminatie enneat zou t geweldig zijn

Martin tegen izaak

Op hoop van zegen

Beantwoord
Aggie2 10 februari 2023 - 10:49

Dit spel heb ik ook al een aantal jaren gespeeld op TV. Dan speel je mee met een app op je telefoon. Leuk om dat dan ook in dit programma te doen met de deelnemers.

Beantwoord
Ikke 10 februari 2023 - 13:12

Voor de honderduizenste keer Babette mic op je jas en niet er onder we horen je niet!!!!!!

Hetzelfde geld voor izaak met zn gebrabbel en zn mic ver onder zn shirt !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter