Home » Kijk binnen in de loods van een jaar van je leven

Kijk binnen in de loods van een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een Jaar Van Je Leven gaat binnenkort van start. Het nieuwe realityprogramma, een combinatie van Utopia en Big Brother is vanaf 5 september te volgen op tv en livestreams. We hebben al een aantal bewoners kunnen bewonderen en sinds vandaag hebben we ook een filmpje met hierin een korte inkijk van de loods. De locatie van de loods is nog onbekend, dit heeft als grootste reden om de deelnemers niet te veel informatie te geven van waar zij één jaar lang verblijven. In de loods en terrein wordt nog volop gebouwd en er is werk aan de winkel. Want over twee weken begint het programma immers! Uit de informatie waar wij over beschikken is er een groot terrein, met moestuin en wellicht een hottub. Bekijk hieronder de korte maar exclusieve video:

Volg ons op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

 

 

Hottub in een jaar van je leven

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter