Home » Maak kennis met een aantal bewoners van een jaar van je leven!

Maak kennis met een aantal bewoners van een jaar van je leven!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een jaar van je leven gaat 5 september van start. Een eerder geplaatste promotiefilmpje bevatte een fout, er werd in de incorrecte video gesproken over de start op 4 september, dit moet dus 5 september zijn. Inmiddels heeft Talpa, de producent van het realityprogramma twee nieuwe promotiefilmpjes gedeeld aan onze redactie. Het programma is vanaf 5 september op tv én livestream te volgen. Via onderstaande video’s kun je alvast een glimp opvangen van een aantal een jaar van je leven bewoners.

In Een Jaar Van Je Leven doen 40 deelnemers mee in de strijd om de uiteindelijke jackpot van maar liefst €1.000.000 euro! De deelnemers zijn één jaar lang afgesloten van de wereld. En leven in een loods waar enkel basisvoorzieningen beschikbaar zijn. De deelnemers krijgen te maken met opdrachten om op die manier geld te verdienen. Ook mogen ze geld uit de jackpot van één miljoen gebruiken, maar dat heeft wel een gevolg: de uiteindelijke winnaar gaat met minder geld naar huis. Door opdrachten en eliminaties vallen er deelnemers af.

Volg ons op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

4 Reacties

Jannie Smits den Otter 25 augustus 2022 - 13:10

Ik kijk er naar uit.

Beantwoord
Henny 26 augustus 2022 - 19:24

Heb er zin in om te kijken

Beantwoord
Gerdina 30 augustus 2022 - 04:59

Kijk er naar uit

Beantwoord
Kylian 31 augustus 2022 - 10:46

Dat kan weer leuk worden…

Beantwoord

Laat een reactie achter