Home » Een Jaar Van Je Leven start op deze datum!

Een Jaar Van Je Leven start op deze datum!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het heeft even geduurd maar er zijn weer wat ontwikkelingen over Een Jaar Van Je Leven! De startdatum van het nieuwe programma is namelijk bekend! Maandag 5 september 2022 start Een Jaar Van Je Leven op SBS6. Dit blijkt uit de programmering van SBS voor de maand september. De selectie voor kandidaten is nog altijd bezig. Een Jaar Van Je Leven is vanaf 5 september dagelijks te zien om 18:20 uur tot 19:00 uur. En 24/7 via een livestream. We moeten dus nog even geduld hebben, door eerdere berichtgeving werd er uitgegaan van augustus.

In Een Jaar Van Je Leven doen 40 deelnemers mee in de strijd om de uiteindelijke jackpot van maar liefst €1.000.000 euro! De deelnemers zijn één jaar lang afgesloten van de wereld. En leven in een loods waar enkel basisvoorzieningen beschikbaar zijn. De deelnemers krijgen te maken met opdrachten om op die manier geld te verdienen. Ook mogen ze geld uit de jackpot van één miljoen gebruiken, maar dat heeft wel een gevolg: de uiteindelijke winnaar gaat met minder geld naar huis. Door opdrachten en eliminaties vallen er deelnemers af.

Volg ons op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

1 Reactie

Suze de nocker van asten 25 juli 2022 - 09:56

Spannend

Beantwoord

Laat een reactie achter