Home » Sinterklaas en zijn pieten komen langs in een jaar van je leven

Sinterklaas en zijn pieten komen langs in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdrietige bui van Djedi waarin ze een gesprek met “achter” (regie) aanvroeg is er nog meer gebeurt in de loods. Jeffrey liep naar de poort en daar stonden spullen speciaal voor sinterklaas.

Djedi, Mexx, Kim D en Rupert zonderde zich enige tijd af in slaapkamer 2. Daar werden de opgehaalde spullen naar toe gebracht. Er is strooigoed, pietenpakken en natuurlijk een sinterklaas pak.  Maar ook aan cadeautjes is gedacht, elke deelnemer krijgt er eentje. De vrouwen kleden zich om als pieten en Rupert wordt omgetoverd tot sinterklaas. De deelnemers in de kamer zijn erg enthousiast. En dan is het moment daar, Sint en zijn pieten sluipen naar de loodsdeur terwijl er in de loods gezongen wordt. Dan stappen de sint en pieten de loods in. Sinterklaas laat weten dat hij voor iedereen een cadeautje heeft meegenomen. Bern neemt het woord over dat ze graag een pietendiploma willen behalen. Enkele deelnemers doen vervolgens een parcours om te laten zien wat ze in huis hebben. Iedereen krijgt een pietendiploma overhandigt. Daarna roept de sint een aantal deelnemers naar voren die bij hem op schoot mogen zitten. Hij vertelt wat leuks over diegene en iedereen krijgt een lekkere chocoladeletter. Als zijn bezoekje erop zit zingt iedereen nog “Dag sinterklaasje” en de sint verlaat de loods. De deelnemers hebben er zichtbaar van genoten. Vanavond staat er ook nog van alles op het programma voor de deelnemers, zo is er surprise avond. Uiteraard komen we daar nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

C DEBRUIJN 28 november 2022 - 09:08

Leuk programma

Beantwoord

Laat een reactie achter