Home » Quincy heeft een jaar van je leven verlaten en waarschuwt voor een paar deelnemers

Quincy heeft een jaar van je leven verlaten en waarschuwt voor een paar deelnemers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Quincy gaat vandaag een jaar van je leven verlaten. Inmiddels heeft hij zijn koffer gekregen, manager Martin vraagt daarna of hij echt naar huis wil. Quincy laat weten dat hij 100 procent achter zijn keuze staat. Daarna gaat hij met koffer richting zijn slaapkamer om zijn spullen te pakken. Mexx, Tommy-Lee en Kim komen bij hem zitten. Al snel gaat het over voedsel wat verdwenen is en niemand die opstond. Quincy kan er één ding over zeggen, let op Jasper en Jeffrey. Ze doen van alles samen, ze zijn schijnheilig. Ruben, Kim D moet je ook voor opletten gaat hij verder. Als alle spullen zijn ingepakt gaat hij naar beneden. Daar neemt hij alvast wat afscheid. Hij zegt nog kort iets, iedereen speelt zijn eigen spel dat heb ik ook gedaan. Speel op je gevoel, wees eerlijk naar elkaar. Ik heb heel veel mensen leren kennen, er is meer dan wat ik doe en dat neem ik zeker mee. Ik hou het kort, ik ga ervan door. Ik ben er klaar mee! De deelnemers geven hem nogmaals een applaus. Daarna loopt Quincy naar de poort, doet de poort open en grapt dat er eten ligt. Hij zwaait nog een keer en stapt de poort uit. Het avontuur van Quincy zit erop. Momenteel zijn er nog 36 deelnemers in een jaar van je leven. Maandag vertrekt naar alle waarschijnlijkheid deelnemer Bert

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

1 Reactie

Marja 9 september 2022 - 16:13

Ik zou het ook wel willen volgen

Beantwoord

Laat een reactie achter