Home » Quincy vertrekt vandaag, Bert vraagt definitief zijn 24 uur aan en een vergadering met veel discussie

Quincy vertrekt vandaag, Bert vraagt definitief zijn 24 uur aan en een vergadering met veel discussie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Quincy heeft gisteren zijn 24 uur aangevraagd, aanvankelijk liet hij het beetje in het midden of hij nou wel of niet een jaar van je leven zou verlaten. Inmiddels is iedereen wakker en het wordt wel duidelijk dat Quincy besloten heeft te gaan. Dit moet hij nog officieel melden aan alle deelnemers. Kim D en Martin hebben ondertussen een chips discussie. Ze wil antwoorden, er klopt namelijk iets niet. Volgens haar moet er nog 1 volle zak over zijn maar dat is niet het geval. Ook is de snoeppot al half leeg. Martin legt uit waar de chips aan op gegaan is maar volgens Kim D klopt het niet. De twee blijven kibbelen en uiteindelijk komen de boodschappen binnen. Deze worden bij het kantoor gezet waar Martin boodschappen uitzoekt.

Martin opent de vergadering, situatie snoep boven en chips die weg is en de boodschappen kwestie wil ik bespreken. De snoep is besteld om jarige mensen iets te geven. Ik heb het gebruikt voor mensen die laag qua suiker zaten. Ik heb het ook aan mensen gezeten als blijk van waardering. De zak chips, er ligt nog een halve zak chips. Daarna legt hij uit waar alle zakken voor gebruikt zijn. Madeleine vind dat iedereen gelijk is in de basis. Kenzy vind dat ze het met zijn allen doen. Het vertrouwen om bepaalde zaken op kantoor te laten is weg. Isaac denkt dat er een boodschappen team moet komen zodat alle producten zichtbaar zijn. Alle producten die niet in de koelkast hoeven worden boven voor het kantoor gezet om het zo transparant mogelijk te houden. Bert gaat daarna verder, ik ben geschrokken. Ik ben geschrokken dat er in 10 dagen een derde wereldoorlog kan ontstaan. Dat is mijn gevoel, jullie hebben gezien hoe ik ben. Maar wat ik meegemaakt heb de afgelopen tijd ben ik van geschrokken. Daarna begint hij over Rupert, ik heb gehoord dat er eten verdwenen is. Rupert bevestigt dit en Bert vraagt wie er aan het eten gezeten heeft. Ik wil Martin vragen mijn 24 uur aan te vragen. Dit worden er 72 uur en dan ga ik maandagmiddag weg. Omdat ik negatieve gevoelens hierbinnen krijg. Ik heb 2 depressies gehad, ik heb mij de afgelopen 2 jaar goed gevoeld. Ik ben hier komen met de gedachte om spelletjes te spelen. Het is een natuurlijk ook een sociaal aspect. Ik had niet verwacht dat dit zo’n impact zou hebben. Ik ben gekomen voor het langst durende spelprogramma en niet om te verhongeren. Daarna begint hij over de pot, dat het met goed budgetteren nog steeds veel geld overblijft. Er ontstaat een discussie over het prijzengeld. Daarna rondt Bert het af, ik voel mij hier niet op mijn gemak. Ik heb mijn vrouw beloofd dat ik mijn vrouw niet dit nog eens aan wilt doen. Ik wil niet in een zwart gat houden en de eer aan mijzelf houden.

Ook uit de moestuin is een tomaat gepakt. Martin begint daarna over afgelopen avond en zegt sorry. Ik ben aardig tegen mensen en kennelijk werkt dit niet. Voor de ene doe ik iets goed voor de andere niet. Sorry als het verkeerd over kwam, ik ga dingen anders aanpakken. Ik heb geen twee gezichten. Terugkomende op de extra bestelling, ik heb informatie gekregen van andere en niet gekoppeld aan de voedseldeskundige en kookclub. Ik dacht ik maak gebruik van de krachten van de mensen waarmee ik gesproken heb. We wilde kijken wat er mogelijk was. De vergadering gaat van het ene naar het andere onderwerp. Zoë geeft toe dat ze snoepjes gekregen heeft van Martin. Maar ik weet dat er meerdere mensen gekregen hebben. Vervolgens geeft Quincy iedereen een snoepje die nog niet gehad heeft. Dan is dat ook gelijk uit de lucht zegt hij.

Quincy laat weten dat hij zo gaat. Mijn lichaam is op, als ik weer stemmen krijg ga ik het niet rijden. Slangen en schijnheilige mensen. Ik wil jullie geluk wensen! Ik hoop te genieten van de schijnheilige mensen en de juicy dingen. Wees gewoon eerlijk tegen elkaar. De groep klapt.

Martin zegt daarna dat de extra bestelling geannuleerd. De kookclub ga ik mij vanaf trekken. Zij kunnen dat zonder mij en ik merk dat ik teveel dingen wil doen. Ik slaap ook slechter. Er komt nu hetzelfde pakket maar dan uitgebreider. Er is meer groente bijgekomen. Het vlees is er tijdelijk uitgehaald, dit was voorheen ook al zeer weinig. Nu komen er meer vitamines binnen. Marciano trekt zich terug uit de kookclub, al snel volgen alle deelnemers die in dit kookclubje zitten. Er is weinig waardering. Tommy-Lee vraagt of ze nog aan kunnen blijven voor een week. Martin laat nogmaals weten dat zijn communicatie en manier van werken beter moet en zegt sorry. Jan-Willem laat zegt dat als hij erachter komt wie eten opgegeten heeft zonder dat de rest ervan wist er alles aan gaat doen om weg te krijgen, de groep klapt. Erik vertelt daarna dat het klusteam wat klusjes gedaan heeft. Vandaag gaat hij ervoor zorgen dat slaapkamerdeuren niet meer piepen. Daarna zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

Laat een reactie achter