Home » Quincy heeft zijn 24 uur aangevraagd, zijn lichaam is op qua voedselgebrek

Quincy heeft zijn 24 uur aangevraagd, zijn lichaam is op qua voedselgebrek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Quincy heeft een gesprek met Martin, Quincy wil zijn 24 uur aanvragen. Met als voornaamste reden het voedseltekort. Ik ga het gewoon niet meer doen zegt hij. Alleen Wendy en jij weten het en dat wil ik ook zo houden. Daarna vertelt hij nog dat zijn vingers tintelen en door het weinige voedsel hij zijn spieren aan het opeten is. Martin en Quincy gaan daarna naar het kantoor om er verder over te praten. Martin geeft hem 2 snoepjes en Quincy grapt je hoeft me niet om te kopen hoor. Daarna volgt er een livestream onderbreking. Als er weer beeld is dan staat Quincy weer in de keuken…

Uiteindelijk gaan Martin en Quincy weer richting het kantoor. Daar legt hij uit dat er heel veel mensen afvallen, ik doe het mij medisch niet aan. Ik denk dat er nog meer gaan. Ik wil niet ondervoed raken en ga dit niet nog een week doen, punt. Martin oppert om te kijken wat hij nog kan doen. Maar dat hoeft niet volgens Quincy. Er klagen meer mensen over het weinige eten maar mijn lichaam houdt het niet meer vol. Ik heb de dag pijn van de spierpijn terwijl ik niet train. Er blijft niets meer van mij over. Mijn lichaam gaat voor, ik heb er maar één. Ik heb 24 uur gespeeld en wat wordt er besteld? Hetzelfde maar dan in grotere porties. Ik hoef er geen discussie over, ik ben er klaar mee. Martin probeert Quincy over te halen om meer voeding te kopen. Ik ga ervoor zorgen dat je niet neervalt. De porties blijven hetzelfde reageert Quincy. Het gaat niet alleen om mij. Je kunt wel een extra schep rijst bij krijgen maar dat heeft geen zin. Ik wil het sowieso aanvragen, mits er een verdienopdracht komt. Het is nu eruit of volgende week door de huisarts. Ik ga die gok niet nemen, ik heb er geen zin in. Ik ben niet de enige die afzwakt. Martin gaat het aanvragen en gaat praten om te kijken wat er mogelijk is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

3 Reacties

Trudy 8 september 2022 - 12:10

Hopelijk wordt er wat mee gedaan en kan hij blijven
Want hij heeft wel gelijk

Beantwoord
Nathan 8 september 2022 - 17:02

Sorry sbs 6 maar dit kan niet schaam jullie
Als er iets verkeerd gebeurt daar dan zijn jullie de sjaak
Voedsel en drink envwc rollen zijn leven s behoefte nummer 1 daar mag nooit aan zitten
Sbs6 schaam jullie

Beantwoord
Xanne 8 september 2022 - 17:20

BS, Hij had een broodje pindakaas gejat werd er op aangesproken en nu zielig doen mijn lichaam houd het niet vol, Dag quincy lekker thuis met je wenkbrauwen spelen

Beantwoord

Laat een reactie achter