Home » Bert gaat zijn 24 uur aanvragen, hij is er klaar mee

Bert gaat zijn 24 uur aanvragen, hij is er klaar mee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eunice is vandaag jarig! Door alle chaos van afgelopen avond en nacht viel dat niet zo op. Jarige Eunice is inmiddels opgestaan en besluit zelf slingers te maken om het er wat feestelijker uit te laten zien. Uiteraard krijgt ze verschillende felicitaties van haar mededeelnemers die al wakker zijn. Na de 24 uur durende ballon opdracht en de nachtelijke chaos slapen er nog veel deelnemers. Ondertussen gaan de meeste gesprekken allemaal over het onderwerp: de boodschappen en eten.

Bert liet afgelopen nacht al weten erover te denken zijn 24 uur aan te vragen. Op deze nieuwe dag gaan Berend en Bert naar buiten, Bert laat weten dat hij niet voor 970.000 euro zijn ziel wil verkopen. Als ik hem vandaag aanvraag dan kan ik maandag pas gaan. Ik heb dan nog 72 uur om erover na te denken. Misschien ook om een signaal aan te geven. Ik ga het straks ook in de groep gooien en ik ga vragen wie de rijstwafel gestolen heeft. De afgelopen twee jaar zijn de gelukkigste van mijn leven geweest. Daarvoor was het van depressie naar depressie. Ik heb geen zin om hoe mensen met elkaar omgaan in depressie te komen. Wat hier nu gebeurd en hoe ze met elkaar omgaan kan ik niet tegen. Ik voel me nu nog erg goed en wil niet dat dat gaat veranderen. Ik hou liever de eer aan mijzelf. Ik heb geen zin om hier 8 of 9 maanden te zitten, dan eruit te moeten en er depressief uit te komen. Mijn zoon zei als je er maar niet zelf uitstapt, maar ik vind het gewoon niet leuk. Ik heb hier ook niet voor getekend. Berend zou het op zijn beurt zonde vinden. Er zijn dan wel wat steunpilaren wegvallen. Zeker als er zo’n mysterieus zwart groepje bezig is. Ik snap je redenering helemaal, je gezondheid is veel belangrijker.  Ik ga straks de discussie aanhoren en wat zeggen gaat Bert verder. En dan zeg ik Martin kom maar mee naar boven om mijn 24 uur aan te vragen. Dan kan ik maandag altijd nog beslissen. Ik heb het voor mijzelf nodig om te doen. Ik vind het hier ook mensonwaardig, mensen gunnen elkaar het licht niet eens. Zal Bert zich aan zijn woord houden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Trudy 9 september 2022 - 09:03

Ach die gaat toch niet ,van mij mag hij hij.

Beantwoord

Laat een reactie achter