Home » Chaos in een jaar van je leven: flinke ruzie over boodschappen

Chaos in een jaar van je leven: flinke ruzie over boodschappen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er volop geklaagd in een jaar van je leven. De deelnemers zijn erachter gekomen dat er nadat er boodschappen gedaan zijn nog extra luxe eten besteld is, zonder overleg. Kim D vindt het niet kunnen dat er niet overlegd is. Waar slaat dit op? Dit gaat nergens over. Blijkbaar moet je je 24 uur aanvragen en dan komt het goed. Jeffrey vindt het ook niet kunnen en snapt Kim D wel. Ik wil wel een flesje wijn, als dit echt gebeurd is ga ik nu weg… Vervolgens volgt er een stream onderbreking.

Dan is er weer beeld en de hele groep staat binnen. Ze willen Martin wakker maken om het voorval nu te bespreken. Quincy neemt het voor Martin op. Martin is inmiddels wakker gemaakt en Kim D vraagt of er friet en frikandellen besteld. Rustig aan antwoordt Martin. Ik heb een gesprek gehad dat we meer variatie moeten krijgen. Ik heb het vertelt aan mensen, iedereen verdiend een beloning. We komen aardappels waar we friet van maken. We hebben het nodig, we vallen allemaal af. Ik heb veel groente bijbesteld. Ik ben met wat mensen gaan praten, en er komen te weinig voedingsstoffen binnen. Esther heeft ervaring in catering, dus ik ben met haar gaan zitten. Ook met Wendy heb ik gesproken. We hebben 600 euro verdient, er is nu nog 80 euro over. We hebben nog steeds dezelfde voeding en 2 dagen aangevuld met extra voeding. De andere dag is een maaltijdsoep met stokbrood en kruidenboter. Alicia geeft aan dat Martin gezegd heeft dat hij transparant zou zijn. Quincy benadrukt dat Kim D ook een snoeppot besteld heeft, zonder overleg. Dat was volgens Kim D maar 3 euro, dit is anders. En Kim D heeft de indruk dat er vriendjes politiek ontstaat nadat Quincy 24 uur heeft aangevraagd.

Ruben stapt kwaad naar voren, we zijn elkaar aan het blamen. We moeten een oplossing zoeken. Misschien moeten we meer transparant zijn. Berend vindt dat niet iedereen zomaar voor eigen rechter te spelen. Martin legt uit dat hij het bij het ontbijt wilde vertellen en dan pas te bestellen. Het is gepland en kan nog gewijzigd worden. Wendy valt hem in de reden, je hebt tegen mij gezegd dat het besteld is. Uiteindelijk geeft Martin toe dat hij besteld heeft maar de extra bestelling voor morgenmiddag aangepast of geannuleerd kan worden. Kim D vindt dat het gewoon gecommuniceerd had moeten worden. Je bent gewoon niet transparant. Martin legt uit dat hij de eerste manager is en er een fout gemaakt is, dat zal wel meer gebeuren. Ja ik had wat transparanter moeten zijn, ik ben met mensen gaan praten en daar op geacteerd. Uiteindelijk komt er weer een stream onderbreking.  Uiteindelijk is er weer beeld en er wordt binnenkort weer over vergaderd iedereen is moe. Isaac benadrukt dat dit ook bij het programma hoort, het is het proces. Het is pas dag 10 he benadrukt hij. En Martin heeft de bestelling on hold gezet. Martin vertelt nogmaals wat er gebeurd is en dat het niet zijn intentie was geweest. Ook zou de productie hebben aangegeven meer variatie te brengen in het eten. Dit heeft hij gedaan en vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst, dit staat los van Quincy die zijn 24 uur heeft aangevraagd. Uiteindelijk gaan de meeste deelnemers naar bed. Berend en Esther praten tot diep in de n acht over het voorval. Bert kom er uiteindelijk ook bij zitten en laat weten er klaar mee te zijn. Hij vindt het niet de moeite waard om te wachten tot er oorlog uitbreekt en wil dus zijn 24 uur aanvragen. Maar of dat gaat gebeuren? We komen snel terug met meer nieuws, inmiddels worden de deelnemers langzaamaan weer wakker.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3]

1 Reactie

Angéla 9 september 2022 - 07:05

Waarom kunnen mensen niet eerlijk en lief voor elkaar zijn . zo word het toch een chaos je moet gaan zitten en op schrijven wat er besteld moet worden en alleen wat er opgeschreven is wordt besteld punt niet meer en niet minder.

Beantwoord

Laat een reactie achter