Home » Martin heeft het moeilijk als manager en Quincy lijkt toch te blijven in een jaar van je leven

Martin heeft het moeilijk als manager en Quincy lijkt toch te blijven in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin heeft het moeilijk als verkozen maandelijkse manager. Nadat Quincy zijn 24 uur heeft aangevraagd gaat hij het gesprek aan met Wendy, Esther en Jan-Willem over het voedsel. Er moet meer variatie komen in het eten. En daarnaast zijn mededeelnemers meer vertrouwen geven, niet alles willen doen. Martin wordt even emotioneel, de andere deelnemers vinden dat hij meer moet delegeren. Martin en Esther bespreken daarna hoe ze variatie in het eten kunnen krijgen. De twee gaan het kantoor in om prijzen te vergelijken om te kijken wat er mogelijk is. De twee stellen vervolgens 3 maaltijden samen zodat de deelnemers ook enkele dagen lekker en iets afwisselender eten krijgen. Dit wordt: soep met stokbrood, friet met 2 snacks en nasi. Dan hebben ze voor 9 dagen eten, inclusief de boodschappen die eerder vandaag al besteld zijn. Later wordt duidelijk dat Quincy toch blijft in een jaar van je leven. Terwijl hij eerder vandaag zijn 24 uur aan heeft gevraagd. Dit vertelt hij aan Tommy-Lee, Wendy en Mexx. Waarschijnlijk omdat er nu meer eten komt. Maar een definitief besluit neemt hij morgen pas…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

Laat een reactie achter