Home » Djedi trekt het niet meer en huilend vraagt ze een gesprek aan met “achter”

Djedi trekt het niet meer en huilend vraagt ze een gesprek aan met “achter”

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag zit Jeffrey enige tijd op kantoor te kletsen met Jan-Willem. Als dat gesprek erop zit gaat hij richting Djedi. Ze zit niet lekker in haar vel en dat is bij Jeffrey ook opgevallen. Wat is er vraagt Jeffrey in de slaapkamer. Ik wil een gesprekje met achter (regie) antwoordt Djedi. Jeffrey stelt voor om naar het kantoor te gaan, kom zegt hij.

Terwijl de twee naar boven lopen huilt Djedi. In het kantoor aangekomen vraagt Jeffrey wat er nou allemaal is. Ik wil gewoon naar huis snikt Djedi en Jeffrey vraagt waarom. Ik trekt het niet meer gaat Djedi snikkend verder. Maar wat trek je precies niet meer vraagt Jeffrey. Gewoon de heimwee naar thuis gaat Djedi verder. Het gevoel dat ik hier niet trots op mijzelf kan zijn. En dat ik hier niet alles eruit haal wat eruit te halen valt. Heel veel dingen houden me tegen. Ik ben in mijn hoofd bezig met thuis, ik wil gewoon echt naar huis. Komt het door die opdracht net vraagt Jeffrey. Ook laat Djedi weten, het stapelt gewoon op. Dan kan ik gewoon weer niet trots zijn op mijzelf. Misschien kun je dat morgen weer wel merkt Jeffrey op. Ik weet het niet zegt Djedi. Volgens Jeffrey moet ze niet bij elke teleurstelling de handdoek in de ring gooien. Hoeveel teleurstellingen heb je hier nou echt gehad? Genoeg antwoordt Djedi. Bij de opdrachten, hoe ik ben, hoe ik handel. Het feit dat ik alleen maar bezig ben met thuis. Wat thuis gebeurt, hoe het thuis gaat. Hoe ze over mij denken. Dat allemaal niet wetende stapelt dat allemaal gewoon op en krijg ik veel heimwee naar thuis. Je dierbaren zijn toch altijd trots op je merkt Jeffrey op. Ja zegt Djedi en Jeffrey zegt dat ze dit misschien juist even nodig heeft. Dan zet je straks misschien wel een resultaat neer waar je trots op kunt zijn. Het is geen vakantie he benadrukt hij. Je bent een serieuze meid, de dingen die je hier doet kun je dan ook serieuzer aanpakken. Volgens Djedi is het elke keer zo dat ze naar huis wilt. Volgens Jeffrey was het toevallig dat ze haar naam trok bij de opdracht. Maar toen jij die plank houding ging doen wist je zelf wel of je niet of wel ging halen. Je hebt de tijd gehad  te oefenen. Djedi laat dan weten dat ze een gesprek wil met achter (regie). Die krijg je ook antwoordt Djedi. Je kunt het, je hebt het zelf in handen om het tij te veranderen. En als je dan naar huis gaat zorg ervoor dat je trots op jezelf kunt zijn. Ik weet dat het in je zit. Jeffrey typt daarna een mailtje naar achter (regie). Je bent even teleurgesteld maar dat komt echt goed, daar gaan we alles aan doen. Geloof me. Praat jezelf niet gek, dat is nergens voor nodig. Nee zegt Djedi, daarna gaan ze weer het kantoor uit. Djedi gaat naar boven en zegt daar nog die Jeff jonge, flikker toch op man. Ik wil een gesprek met achter niet met jou… Daarna zien we haar niet meer in beeld…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter