Home » Leila en Eunice moeten een eliminatie opdracht uitvoeren

Leila en Eunice moeten een eliminatie opdracht uitvoeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De mysterieuze klok tikt de laatste seconden weg en de stem zegt dat ze naar hun slaapkamers moeten. Daar wachten ze enige tijd tot ze weer de loods in mogen. Waar de stem zal vertellen wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie kans op die gigantische prijzenpot wordt steeds groter. En ook vandaag komen jullie weer een stapje dichterbij de verwezenlijking van jullie dromen. Want straks zal één deelnemer een jaar van je leven moeten verlaten. Jullie gaan zo dadelijk een eliminatieopdracht spelen. En dit keer doen jullie dat niet met één maar met twee deelnemers. De geselecteerde deelnemers moeten om beurten de volgende zin afmaken: “Ik zit een jaar van je leven met… ” en dan noem je de naam van de overige 39 deelnemers. Jullie blijven deze zin om en om inclusief de namen in de juiste volgorde herhalen en voegen er telkens weer een naam aan toe. Op het moment dat een van de twee deelnemers de naam in de verkeerde volgorde noemt, een verkeerde naam gebruikt, een naam dubbel gebruikt of als je je eigen naam toevoegt dan is de eliminatieopdracht afgelopen. Diegene die de fout heeft moet dan het programma verlaten. Jullie gaan nu direct stemmen die deze opdracht moeten spelen. Je stemt op één deelnemer, de twee deelnemers met de meeste stemmen moeten de opdracht spelen.

Daarna is het tijd voor de stemming en daarna volgt de uitslag. De livestream wordt onderbroken maar als er weer beeld is wordt duidelijk dat Leila en Eunice de opdracht moeten doen. Zij moeten bij het spelscherm gaan staan. Hier legt de scheidsrechter het nog eens uit. Daarna wordt er kop of munt gegooid om te bepalen wie er mag beginnen. Dat is Eunice. Zodra de zoemer klinkt mag ze beginnen. Ik zit in een jaar van je leven met Janet. Leila zegt ik zit in een jaar van je leven met Jasper. Ze heeft niet eerst Janet gezegd dus dat is fout. Oh shit zegt Leila, ik was dat vergeten. De stem zegt dat ze het niet gehaald heeft en het betekent dat ze binnen één uur een jaar van je leven moet verlaten. Ik was dom, ik was vergeten dat ik het eerst moest herhalen. Leila gaat daarna haar spullen pakken. Hoe haar vertrek verloopt komen we nog op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

2 Reacties

Karin 17 januari 2023 - 12:48

Mogen wij de stemlijst zien?

Beantwoord
Jooske 17 januari 2023 - 21:23

Deze opdracht is een variant op het bekende “Ik ga op reis en neem mee…” met als thema “Een jaar van je leven”. Jammer dat Leila gelijk een fout maakte, dom dat ze vergat eerst de naam Janet te noemen. Superdom, want daarmee verlies je meteen in je eerste beurt!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter