Home » Marciano wil zich richten op de oudjes tijdens een eliminatie

Marciano wil zich richten op de oudjes tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven is rustig begonnen. Er worden haren geverfd, schoongemaakt en opgeruimd maar er wordt ook al veel over een eventuele eliminatie gesproken. De bewoners verwachten namelijk dat het alarm vandaag nog afgaat.

Zo hebben Jeffrey, Martin en Marciano het over het spel. Martin maakt zich geen zorgen. Als ik op die stip ga en ik verlies ga ik toch lekker naar huis. Marciano denkt dat hij niet gaat verliezen en nog te vroeg is om te gaan. Dit is misschien ook wel het moment merkt Jeffrey op. Als je overtuigend wint kom je er nooit meer op. Daarna gaat het over Eunice volgens Marciano komt ze er niet meer op. Jeffrey vraagt zich af waarop dat gebaseerd is. Het slaat echt nergens op eigenlijk en te bizar voor mogelijk. Heeft ze nou een wereld prestatie geleverd en 20 namen achter elkaar genoemd zeg ik zo ehh… Omdat iemand anders het verkloot hoor ik haar naam niet meer. Het is wel raar. Is ook zo antwoordt Marciano en bij Jeffrey gaat het er bij hem niet in. Volgens Marciano is ze niet interessant. We moeten dat even parkeren, er moet iets bij die oudjes gebeuren. Deze moet ook weg voegt hij eraan toe terwijl hij naar Sasha kijkt. Martin antwoordt dat dat wel komt. Daarom stem niet uit emotie maar denk na benadrukt Jeffrey. We moeten vaststellen wie merkt Martin op en Jeffrey moet het allemaal maar zien. Met speculeren heb je nog niks. Marciano antwoordt dat ze nog niks weten. Gaan we gewoon met de dingen mee terwijl hij naar zijn oor wijst waar hij waarschijnlijk Esther mee bedoeld. Ja antwoordt Jeffrey. Het is inderdaad te makkelijk, dat ben ik met je eens. En anders die van de Efteling. Martin denkt dat je daar te weinig voor mee krijgt. Maar na wat rekenen zou het ook wel uit moeten komen. Maar wie ze bedoelen blijft een beetje onzeker.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Ikke 9 februari 2023 - 11:47

Zelfs een keer vragen wat jij wil drinken je lust geen bier of wijn maar ook dat wordt jou niet gegunt en jappie fles in de kast judas fles in de kast maar ester krijgt thee en meer niet pffffff onvolwassen zeikerds zijn t ester hou je maar zoals je bent

Beantwoord

Laat een reactie achter