Home » Alarm in een jaar van je leven! De deelnemers moeten een plank opdracht doen

Alarm in een jaar van je leven! De deelnemers moeten een plank opdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De loods is inmiddels weer opgeruimd nadat er verschillende rommelpieten bezig zijn geweest. Dan gaat het alarm, gevolgd door nog een alarm. De stem laat weten dat iedereen naar de slaapkamers moet en dat er een verdienopdracht aan komt. In de slaapkamers wordt al snel gespeculeerd wat het kan zijn. Is het wellicht de plank challenge die ze eerder kregen?

Als de deelnemers weer in de loods mogen komen vertelt de stem wat de bedoeling is. Beste deelnemers, het is vandaag de laatste dag van de 30 dagen plank challenge. Dat betekent dat jullie nu allemaal in staat moeten zijn om 5 minuten lang te kunnen planken. We gaan nu kijken of jullie genoeg hebben getraind. Want het wordt tijd om de opdracht uit te voeren. De manager zal zo dadelijk 10 willekeurige deelnemers uit een ballenbak trekken. Deze deelnemers moeten bij elkaar opgeteld minimaal 50 minuten planken. Alleen dan verdienen jullie 750 euro voor de huishoudpot.

Jeffrey moet daarna ballen pakken met daarin de deelnemers die mee moeten doen. De deelnemers die aan de opdracht mee moeten doen zijn: Martin, Djedi, Babette, Mirthe, Madeleine, Jan-Willem, Rupert, Imadiddin, Erik en Jeffrey zelf. Daarna gaan ze één voor één aan de slag. De rest moedigt de groep aan. Uiteindelijk weten de deelnemers meer dan 52 minuten te planken! Wat betekent dat ze een bedrag van 750 euro verdient hebben voor de huishoudpot! En dat zorgt voor een hoop vreugde in de groep.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

2 Reacties

Floor 27 november 2022 - 15:39

Ik vind het heel raar dat Jeffrey op de livestream stoer loopt te doen dat hij niet één keer heeft geoefend voor het planken en tegen de rest roept dat ze de oprechten serieus moeten nemen en als werk moeten zien. En Jeffrey zegt: als het moet dan sta ik er, nou niet dus. En wel meteen bier opentrekken en drinken. Hij is voor mij nu echt compleet van zijn voetstuk gevallen: heel hard schreeuwen maar daar blijft het ook bij.

Beantwoord
Ikke 27 november 2022 - 16:51

Op deze manier met ballen trekken met de namen die t spel moeten doen.is velen malen leuker en eerlijker dan krijgen anderen ook een kans en zet de groep de volgende keer tenminste aan dat je moet oeffenen…ga zo door….

Beantwoord

Laat een reactie achter