Home » Rommelpiet is langs geweest in een jaar van je leven en Imadiddin is jarig!

Rommelpiet is langs geweest in een jaar van je leven en Imadiddin is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Imadiddin jarig! Om 00:00 uur werd er dan ook voor hem gezongen. Daarna krijgt hij felicitaties van de deelnemers die nog wakker zijn. Er wordt geproost en de jarige heeft ook een taart gekregen. Daarna doen ze nog een spelletje en gaat iedereen naar bed.

Maar niet iedereen gaat slapen, Jasper, Jeffrey en Kim D besloten nog de loods overhoop te halen. En hebben alle schoenen van de deelnemers gevuld met een klein schoen  cadeautje. Isaac kwam later de loods in en deed er nog een schepje bovenop. Als jarige Imadiddin vroeg in de ochtend de loods in komt besluit hij het nog wat verder aan te kleden. Hij zet wat tafels op zijn kop. Hij bekijkt de situatie een paar keer en besluit nog wat banken op zijn kant te zetten. Dit doet hij zachtjes en uiteindelijk kruipt hij nog even terug zijn bed in. Op de grond ligt er met pepernoten HELP geschreven. De loods lijkt wel ontploft…

Uiteindelijk worden de deelnemers langzaamaan wakker, Zoë kijkt wat verbaasd als ze de troep ziet. Erik krapt wat over zijn hoofd en besluit lekker te douchen. Kenzy kan er wel om lachen, wie heeft dit gedaan vraagt ze zichzelf af. Ik ga stuk. Martin en Mexx vinden het wel leuk dat de rommelpieten zijn langs geweest. Leila vraagt zich op haar beurt af wat the f*ck er aan de hand is. Zo heb je het niet achtergelaten zegt Isaac uiteindelijk tegen Jasper. Volgens Jasper zegt zijn opmerking al genoeg. Daarna vertelt Isaac wat hij allemaal gedaan heeft. Niet iedereen weet wie het gedaan heeft er wordt dan ook veel over gesproken. De troep die rommelpiet heeft achtergelaten is nog altijd niet opgeruimd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter